Je že kdo pomislil, da bi lahko pred temi cestninskimi postajami dali znak npr. Priporočena hitrost 50 km/h. Različne širine prehodov, širina vozil in sposobnost voznikov dopuščajo dovolj varno vožnjo različnih vozil z različno hitrostjo. Saj se ne dogaja karnaprej, da bi se ljudje zaletavali v tisti beton. Če ima kdo prevelik avto ali manjše sposobnosti gre zaradi mene lahko 20/uro čez tisti prehod. Jaz pa npr še nikoli nisem imel kakšnih težav (niti kdo drug zaradi mene), če sem šel 70. Nevem zakaj policaji in zakonodajalci mislijo, da se da hitrost za varno vožnjo prilagoditi samo na manj od omejene.
Je pa seveda z mojim predlogom narobe to, da potem nebi mogli toliko kasirati.
Enako nerazumno nizko so postavljene omejitve na izvozih z avtoceste, ponavadi 40 km/h, čeprav se da skoraj vedno da povsem varno peljati dosti hitreje. Na srečo pa vsaj do zdaj nisem zasledil, da bi kasirali tam.
Zato tudi jaz soglašam s sythmanom, da gre pri vsem tem za zelo hudo kaznivo dejanje s strani policije. Namreč organiziran naklepni oborožen rop!
Je pa seveda z mojim predlogom narobe to, da potem nebi mogli toliko kasirati.
Enako nerazumno nizko so postavljene omejitve na izvozih z avtoceste, ponavadi 40 km/h, čeprav se da skoraj vedno da povsem varno peljati dosti hitreje. Na srečo pa vsaj do zdaj nisem zasledil, da bi kasirali tam.
Zato tudi jaz soglašam s sythmanom, da gre pri vsem tem za zelo hudo kaznivo dejanje s strani policije. Namreč organiziran naklepni oborožen rop!
Nazadnje urejeno: