Vzami, kot ti je znanec svetoval boljšega Asusa za 90 + eur, lahko vse nastavljaš, kar želiš, celo tako daleč greš lahko, da ko gre uporae preveč noro upočasni ali povsem ustavi, ali, pa ko ne želiš, da kam hodijo, kar seveda kasneje vse vidiš, kje so bili, kaj delali jih lahko preusmeriš na 3 stran npr FBI Warning nevarna stran .... skratka možnosti toliko, kot idej. V skužbi smo imeli eno, ( je nimamo že dalj časa več- odpustili) , ki je skoz jamrala, koliko dela ima, da ne more, potem sem pa ugotovil da po 2 ure v službi visi na zmenkarijah ........ jasno zablokiral......
Potem me pa gospa pri 40 ih enkrat vpraša, da se nekaj zelo čudnega dogaja, da ji določenih strani na internetu ne odpre ???
Sem ji rekel, ja seveda se mi sanja ne, kaj bi bilo lahko narobe, ja povejte katerih recimo ne odpre, da vidim......
Pol se je pa izmotavala, da tam enih službenih, da bo še probala, aja, da zdaj ji pa ja odpre.....
Bistvo teh hujših Asusov je pa tudi v drugi napredni zaščiti, ki je konkurenca nima ali pa ni zastonj, kot pri Asusu.