Ker grem letos z avtom v Grčijo, imam namen kupiti kar nekaj olivnega olja. Berem, da se lahko dobi tudi v 5 litrskih kanticah. Baje naj bi olivno olje v steklenicah, ali kanticah, v temnem prostoru zdržalo tudi do 18 mesecev ali več. Sprašujem zato, ker ne bi želel, da se mi olje pokvari. Doma bi olje seveda hranil v kleti, ki je relativno hladna in temna. Kakšne so vaše izkušnje s hrambo olivnega olja, seveda, če kupujete večjo količino? Katero grško olivno olje naj bi bilo najboljše itd...? Skratka zanima me vse, kar moram vedeti o tej zadevi.
Poleg tega me zanima tudi glede SLO in nakupa oljčnega olja? Kje in kaj?
Vsa mnenja in nasveti dobrodošli.
Lep dan še naprej
Poleg tega me zanima tudi glede SLO in nakupa oljčnega olja? Kje in kaj?
Vsa mnenja in nasveti dobrodošli.
Lep dan še naprej