- smučarke (če se uspe Ilki dokončno sestaviti skupaj)Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 4 leta, potencialno:
- skakalci
- deskarji
- Flisar
tak rekord je beda. potem damo smučanje na razdaljo 100, 200, 300, 400, 500... metrov. uvedeno 134 dislicplin in možnost da človek pobaše 20 kolajn.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Super, ampak s temi rekordi pretiravajo. V redu, imej rekord za največ osvojenih medalj na enih OI.
polomljeni genij janica? glede na to koliko jo je fotr gnal je čudež da je zdržala tistih par sezon... pravzaprav je ona en tak fenomen kot vzhodnonemške suvalke kugle. koliko je bilo znanaja oziroma genija in koliko je bilo surove moči...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Že ja, ampak koliko OI medalj ima vohnova? Ni nek presežek bi ugibaltudi tina je boljša v tem pogledu.
Mislim da se to vohnovo malce preveč poveličuje, no...je američanka in logično, ampak ni nek genij smučanja, kot je recimo bila janica.
saj se ni ona k javnosti obračala saj je novinarka v njo silila. jaz sem močno presenečen da novinarji s svojimi butastimi vprašanji in nadlegovanjem kdaj ne dobijo mikrofona v gobec.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Pravico ima biti nezadovoljna, sej za sebe vozi. Samo, ko se javnosti obrača, naj se pa prvo ohladi, zbere misli, počaka tiste dve uri kolk rabi, pa normalno komunicira. V končni fazi, ona dobiva dokler je v medijih, spontorstva , reklame, posledično €.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ona nima pravice biti nezadovolna nad svojim rezultatom
Čisto ok je povedala-sem nezadovolna z rezultatom, če želite moj nasmeh, se javite kasneje.
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Danes bosta harala Valenčič in & harali po slalomišču.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
wannabe mareličar
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tako, da bomo srečni, če bomo v deseterici. Žal
V bistvu so taki v ekipnih tekmahCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tako, da bomo srečni, če bomo v deseterici. Žal
Hvala Bogu si se zmotil, očitno si mislil da so naši biatlonci taki kot jezerškova! Odlično 6 mesto.