Olimpijske igre 2014 - SOČI

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Se strinjam....
Ampak sem presenečen, da nimaš nobenega negativnega komentarja za res eno izletnico v Soči, in sicer za Marušo Ferk - danes +5,62 . Pljuvaš pa po smučarki, ki je osvojila 2 ZLATI olimpijski kolajni.

+5,62 nekoga, ki je pa res javni krvoses, kar se tiče smučarije. Pa peezda ej, še moja babica bi boljše odsmučala, če bi trenirala kako leto ali dve, ne pa nekdo, ki trenira že vse življenje.
cry12bpy.gif

Kdo je to Ferkova in zakaj jo meni pripisuješ.
Pač zanič in gotovo.

Ženska smučarija je itak podn od podna

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Kaj pa tale blodi?

Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin, ki je postala najmlajša olimpijska prvakinja v slalomu, ne mara primerjav z drugimi zvezdnicami v smučarski karavani. "Nočem biti ne mlada Tina Maze ne naslednja Lindsey Vonn," je dejala po slalomski preizkušnji.

Kot da bo kdaj...v slalomu lahko pobere vsega i svašta, ampak smuk je pa drug svet.

Drugače pa še pozabla na janico, 6 al 8 olimpijskih kolajn...to je, imo, večji cilj, kot pa svetovni pokal

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Kot da bo kdaj...v slalomu lahko pobere vsega i svašta, ampak smuk je pa drug svet.
Zakaj pa da ne
confused-1.gif

Jasno bo minilo vsaj ene 4 leta... Samo če nadaljuje z istim tempom in da ni poškodb, je čisto možno.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Zato ker je logično, da ne moreš biti top v obeh svetovih. Lahko imaš srečo, kot tina lani, da so pač tekmice crap, pa ti malo rata.

Zato pa sem omenil janico in OI, tam se vidi smetana in loči prave šampione od ostalih.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa tale blodi?

Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin, ki je postala najmlajša olimpijska prvakinja v slalomu, ne mara primerjav z drugimi zvezdnicami v smučarski karavani. "Nočem biti ne mlada Tina Maze ne naslednja Lindsey Vonn," je dejala po slalomski preizkušnji.

Drugače pa še pozabla na janico, 6 al 8 olimpijskih kolajn...to je, imo, večji cilj, kot pa svetovni pokal

A ti se zavedaš, da je trenerji ne spustijo trenirati hitrih disciplin?? Sedaj počasi priključuje veleslalom in verjamem, da bo v roku dveh let tudi tam na prvem mestu, potem pa počasi še super G in na koncu še smuk.
Čez 4 leta bo osvojila vsaj 2 medalji (slalom in veleslalom). Ima komaj 18 let!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vem ja, saj pametno da je ne, ker še telo raste, vseeno je še mlečna
wink-1.gif

No, potem vidiš, da lahko še vedno zmaga v smuku in ga odpelje super. Glede na to, da je tudi Vonnova začela bolj v tehnični disciplinah, pa potem presedlala na hitrejše in tam tudi ostala verjetno da ameriški trenerji vedo kako se stvari streže. Jaz verjamem, da bo v roku parih let obvladala vse discipline...ene bolj kot druge, ampak ji bodo šle vse.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Že ja, ampak koliko OI medalj ima vohnova? Ni nek presežek bi ugibal
wink-1.gif
tudi tina je boljša v tem pogledu.

Mislim da se to vohnovo malce preveč poveličuje, no...je američanka in logično, ampak ni nek genij smučanja, kot je recimo bila janica.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Je.bi ga, na koncu štejejo zmage in VKG: Vonnova je na večni lestvici po številu zmag druga, Tina 18. Vonnova ima 4 VKG, Tina 1.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Niso OI višek vsakega športnega dogodka?
smile-1.gif

Kakorkoli...ob 10.30 nekje bo spet vozil košir.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ona nima pravice biti nezadovolna nad svojim rezultatom
confused-1.gif

Čisto ok je povedala-sem nezadovolna z rezultatom, če želite moj nasmeh, se javite kasneje.
Pravico ima biti nezadovoljna, sej za sebe vozi. Samo, ko se javnosti obrača, naj se pa prvo ohladi, zbere misli, počaka tiste dve uri kolk rabi, pa normalno komunicira. V končni fazi, ona dobiva dokler je v medijih, spontorstva , reklame, posledično €.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja, ker ona si je zaželela tisti intervju a ne? Verjetno je šla k novinarki in jo lepo na kolenih prosila, če lahko da izjavo cela razpičkana.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ne pozabit, da je pred par dnevi spušil proti istemu...

Ampak je na slalomu videt bolj suveren, tako da ne bi smelo biti težav.

Tudi s wildom sta lepo narazen in se srečata edino v finalu, kjer pa košir ne vem če ima šanse.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
V veleslalomu je delal več napak. Kaj veš. Tukaj se napaka še bolj pozna kot pri veleslalomu.