Olimpijske igre 2014 - SOČI

KobolM

Zelenc'
31. avg 2010
23
0
1
Primorska
noro noro noro ...

Risi so pokazali res pravo srčnost ... seveda pa tudi čestitke in hvala vsem ostalim našim športnikom, resnično "kapo dol".

Lepo bi bilo da bi se nekaj vrlin in srčnosti do Slovenije naučili tudi naši; Mafijozo Jankovič, Zdrahar Janša, Slinček Pahor, Prvošolček Karel in vsi njihovi priskledniki ...

PS: mal pa sem jezen na Švede; tako da bom vse kar sem kdaj kupil v Ikei zmetal skozi okno in poskušal zadeti sosedovega Volvota.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Streljas mimo, bilo kateri sport s katerim se hoces resno ukvarjat je drag, tudi tek.
Pancarje lahko kupis za 100 Eur, ne, pa vem da je blesava trditev. Seveda je tek cenejsi, drzi, pri nas pa je smucanje drago predvsem ker ni snega, ni sucisc, ni priliva iz tega naslova.
Ce pa se ze gremo nastevanje, povejte slovenca, ki je svetovni prvak v teku.
smile-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Govoril sem na splošno ne v tem trenutku. Poglej si seznam zmagovalcev za veliki kristalni globus pa boš videl vse te tekmovalce. Tekmovalci tipa Amodt, Zurbriggen, Girardelli, Maier ...

Dobro poznam par izjemnih smučarjev, ki so (bili) dobri v vseh petih disciplinah, ampak ti si rekel, da jih je polno. Sedaj čakam na kratek seznam. Ne bi smel biti problem, ker jih je po tvoje polno?

In prosim, ne smeši se še tretjič s pokroviteljskim odgovorom.

Torej?
Smučarjev, ki so zmagali v vseh disciplinah, je bilo v zgodovini 11 (med njimi že prej našteti Girardelli, Zurbriggen, Miller, Vonn, Maze, Kostelič itd itd.)

Koliko je pa atletov, ki so v karieri zmagali na razdaljah od 100 do 800 m na profi nivoju?

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bravo Flisar !

Ta šport bi morali večkrat imeti na RTV-ju.
cheer.gif

Predlagam vodstvu, da vsaj namesto posnetkov drsanja dajo posnetke ski cross-a.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Lepo jih je poownal v 2 ovinkih.

Se,pa strinjam ja, ta šport je super za gledat.