Olimpijske igre 2014 - SOČI

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Bgw-VBKCUAAFrEC.jpg

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Čestitke enim in drugim.

Bojim se pa, da je avstrijcem malo mar in se sladko smejijo ob misli, kako bomo čez 8let (če ne že čez 4) mi tisti brez medalj, saj nimamo ne podmladka ne kapacitet za primerne treninge (smučanje, hokej,....).

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
ksz
Takole iz prve roke kaj menijo Švedi o naših hokejistih. Ob pričetku turnirja so bili Slovenci za njih veliki outsiderji, po današnji bravurozi pa kar naenkrat o naši ekipi in igri Slovencev govorijo zelo spoštljivo. Ne bom rekel, da se jih bojijo, popolnoma brez skrbi pa vseeno niso.
Na tv ravnokar "secirajo" slovensko ekipo. Izpostavili so seveda Anžeta, katerega sicer hvalijo že ves čas, poznajo tudi fante, ki igrajo oziroma so igrali v SHL. Impresivno se jim zdi, da imamo Slovenci samo enega igralca v NHL, Švedi pa samo enega, ki NE igra v NHL
smile-1.gif

V glavnem, niso povsem ravnodušni!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Čestitke enim in drugim.

Bojim se pa, da je avstrijcem malo mar in se sladko smejijo ob misli, kako bomo čez 8let (če ne že čez 4) mi tisti brez medalj, saj nimamo ne podmladka ne kapacitet za primerne treninge (smučanje, hokej,....).
ja mi bomo čez 4 leta v smučanju najverjetneje brez medalj - razen če ilka dobi dobro ekipo. ampak tudi za avstrijce nisem prerpičan da jih bodo imeli ravno veliko. skoki jim zadnja leta ne gredo ravno ne vem kaj smučanje je pa tudi kar je... ostalega pa tako ali tako nimajo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
pomoje tudi ne. zadnja leta je opazen velik napredek. samo smučanju bolj konec bije (alpskemu smučanju)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja škoda, da Fak ni uspel prit do stopničk. 4. mesto je vedno jeba... Ampak je ded pozitivec in mislim, da mu bo to dalo samo dodatno motivacijo za kasneje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Latvija poleg nas največje presenečenje hokejskega turnirja...

Ponavadi so štrene največjim mešali Belorusi..

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja, glede na ta rezultat, manj kot leto nazaj, je presenetljivo, da so izpadli, Latvijci so bili mislim, da na mestih 10+.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Kdo ve zakaj ta trenutek ne morem gledati posnetka tekme Slo:Aut na RTV 4D? Do pete minute vse lepo sedaj pa piše da mi zaradi avtorskih pravic ne morejo predvajati oz. ena taka traparija?

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Bgw-VBKCUAAFrEC.jpg

Ja, pa razlika še je enih 1000 evrov pri plači v korist Avstrijca in lepši standard :D Bogi slovenčki, da se moramo z športom tolažit, resnično pomembne stvari pa seveda niso pomembne, ko vsaj v igrah nekoga enkrat premagaš :D
priden.gif

Nazadnje uredil moderator: