Olimpijske igre 2014 - SOČI

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Saj v sebi ni, ampak se čuti poslan, da ščije proti vetru, čeprav ni nikakršnega razloga za to početje.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimiva situacija, ni vseh premagala.

To je samo polovica zlate medalje.

Tega pa ne bomo nikoli vedeli. Mislim, da so povedali da čas merijo na tisočinke natančno a se vedno zadeva zaokroži na stotinke - tako, da mogoče nekdo ve katera je bila prva, ali pa tudi ne če sistem ne hrani podatkov o tisočinkah.

Prva pa je, pa čeprav skupaj z še eno. Zlato je zlato! Sploh pa olimpijsko!

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Škoda da ni take primerjave na voljo za celo razdaljo.

fqDxi21.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

ja ampak doskok ni edini del skoka, ki se ga ocenjuje...

To je res, ampak vseeno je skok v kahlo neka zasilna rešitev in definitivno ti ne morejo oz. ne bi smeli dati za skok v kahlo 18. Naši so dali mislim da med 15 in 16, vse ostale, pa ki so skakale v kahlo so imele 1-2 točki višjo oceno. Pa skok Maje ni bil ravno kratek (100,5m, max v prvi seriji je bila nekje 103-104m). Sem prepričan, da če bi bila AVS ali pa NEM bi imela višje ocene kot jih je imela.
aja... tekme nisem gledal in nisem vedel konkretnih ocen
drugače je pa kje na netu ziher pravilo koliko naj bi se odbilo brez telemarka. ozioma neka priporočila...

Če sem jih prav razumel naj bi bil skok v telemark vreden cca 2 točki več. Poglej si skoke, pa boš videl koliko jih je skakalo v kahlo...res ne vem kje so dobili tiste sodnike.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
cheer.gif

WOOOHOOO

se mi zdi malo abstraktno ampak vseeno, da je bila še bolj vesela, kot če bi bila sama na vrhu, tako pa deli uspeh

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

ja ampak doskok ni edini del skoka, ki se ga ocenjuje...

To je res, ampak vseeno je skok v kahlo neka zasilna rešitev in definitivno ti ne morejo oz. ne bi smeli dati za skok v kahlo 18. Naši so dali mislim da med 15 in 16, vse ostale, pa ki so skakale v kahlo so imele 1-2 točki višjo oceno. Pa skok Maje ni bil ravno kratek (100,5m, max v prvi seriji je bila nekje 103-104m). Sem prepričan, da če bi bila AVS ali pa NEM bi imela višje ocene kot jih je imela.
aja... tekme nisem gledal in nisem vedel konkretnih ocen
drugače je pa kje na netu ziher pravilo koliko naj bi se odbilo brez telemarka. ozioma neka priporočila...

Če sem jih prav razumel naj bi bil skok v telemark vreden cca 2 točki več. Poglej si skoke, pa boš videl koliko jih je skakalo v kahlo...res ne vem kje so dobili tiste sodnike.
Na, tukaj imaš moj plonkceglc iz časov, ko sem bil še aktivni skakalni sodnik. Mislim, d se kaj dosti ni spremenilo, če se je, naj kdo navede popravke:
1954045-Slog_skoki.JPG

Priponke

• 1954045-Slog_skoki.JPG
    1954045-Slog_skoki.JPG
    43,3 KB · Ogledi: 137

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
cheer.gif

WOOOHOOO

se mi zdi malo abstraktno ampak vseeno, da je bila še bolj vesela, kot če bi bila sama na vrhu, tako pa deli uspeh

Res je.
smile-1.gif

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Tako majhen narod, velikih talentov...
Vsaj nekaj imamo, kar so nam drugi fouš....

ponosen press....

Zna bit, da bomo na velikost preb.. najuspejšnejša država v Sočiju...

Pohvale tudi Prešernovi šoli v Kranju, ko so naše male peljali pred tv ekran navijat ob smučanju šampionke.....
....

smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ksz...

Ta rtv 4d app za iphone je totalno zanič. Povezavo dobit je praktično nemogoče, tud izven olimpijskih iger.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Tina, hvala ti za to kolajno. Ena in edina si. Nasa turisticna ekipa pa lahko zacne razmisljat kaj jo caka, ko Tinca zakljuci. Haterji bojo pluval naprej, zdej so se skril k jih je Zlata s koroske popapala ;-)