Moja stena je 150-155, tv pa 145Mal skrbi tudi ker ni velik široka stena, če dam 75" skor celo steno zasede TV
Oki, vidim da si ti še bolj hardcore k jstMoja stena je 150-155, tv pa 145
LG OLED65C11LB.Oki, vidim da si ti še bolj hardcore k jst
Kater OLED imaš drugač?
ja pol si si odgovoril, da ti bolj paše 65.Mal skrbi tudi ker ni velik široka stena, če dam 75" skor celo steno zasede TV
Za tvojo razdaljo gledanja, povsem zadostuje diagonala 65", poleg tega pa 75" diagonala boš za ta denar dobil TV s precej slabšo kvaliteto slike.Mal skrbi tudi ker ni velik široka stena, če dam 75" skor celo steno zasede TV
Tisto o zvočnikih na terasi pa bo zunaj muzika in feršterkarija...to je samo v filmih smiselno.
TV uporabljat za poslušanje glasbe je mal tako. Spoh pa nebi to pričakoval od takega purista kot je AvtoFun .
zadnjič sem glih debatiral s samsung potnikom, q95 in qn90 en ob drugem, ima tudi on sam doma mini led ... in je bil konsenz da pač da več od sebe od najvišjega modela qleda. kontrasten, svetel, pa vseeno dobra črna.Kaj te je najbolj prepričalo?
zadnjič sem glih debatiral s samsung potnikom, q95 in qn90 en ob drugem, ima tudi on sam doma mini led ... in je bil konsenz da pač da več od sebe od najvišjega modela qleda. kontrasten, svetel, pa vseeno dobra črna.
tolko več con pač naredi svoje, ni pa oled.
zvočnik poveži na tv, pa lahko ti še vedno po vogalih drsaš po tinderu s telefonom