cena?za vse ki ste se odločili preskočit oled, samsung je dal ven svoj prvi 110 inch microled
cena?za vse ki ste se odločili preskočit oled, samsung je dal ven svoj prvi 110 inch microled
Ja dobr TV. Tud cena dobra.Vem, da sem 100 let za leseno žlico (iz vidika alter uporabnika), a sem si za božička naročil ta TV
SONY KD65XH9096
Ne, ni OLED, pribijte me na križ, je pa Full Array LED, približek OLED, samo za bistveno nižjo ceno. kot bi dal za OLED.
Vem, da sem 100 let za leseno žlico (iz vidika alter uporabnika), a sem si za božička naročil ta TV
SONY KD65XH9096
Ne, ni OLED, pribijte me na križ, je pa Full Array LED, približek OLED, samo za bistveno nižjo ceno. kot bi dal za OLED.
Sony KD-65XH9077 televizor | mimovrste=)
Smart TV z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160) diagonalo 164 cm (65"), sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, OS Android, Triluminos zaslon, Full Array LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, X1 4K HDR procesor, Wi-Fi, spletni brskalnik, Airplay, Apple Home Kit, Dolby Atmos, HbbTV, Chromecast, DLNA...www.mimovrste.com
srebrna
Pomoje je celo malo boljša. Sploh kontrasti, črne in vidni kot.Jaz imam se sicer xd8505 iz daljnjega leta 2015 pa mislim da je se zmeraj top...
Ko igram na ps4 pro je slika odlicna, da ne recem identicna OLED-om iz pred dveh let...
urby20 imaš kej za prodat? od tvojega brata nexus (prodal naprej) in tvoj laptop še vedno ok
V Koreji se bo prodajal za 170 miljonov wonov, kar je približno 128000€.Cca. 75k eur.
Čez 3 mesece bo 40, čez pol leta 20, čez leto dni pa 2999.
Čez 3 mesece bo 40, čez pol leta 20, čez leto dni pa 2999.