Sem napisal in dal link kje se gleda specifikacije - in ja na Merkurjevi strani je narobe, vsaj del opisa.še 5 ur.
Frekvenca : 50-60 Hz
2,0 hdmi....
zastarel TV že pred 5 leti.
Ja kaj pa je? Samo moja cena v Merkurju je nižja od objavljene!Hisense bo kupljen in po 20 dnevih "leti" nazaj v trgovino, če ne bo karkoli OK. Imajo sedaj akcijo - 30 dni garancija 100% vračila denarja od Hisensa.
Tale bo za 584,99: https://www.merkur.si/televizor-hisense-65e7kq-pro/
Imate še 6 ur časa, da me resno odvrnete od nakupa in priporočate drugega po ceni primerljivega, takoj dobavljivega v MB ali okolici in seveda boljšega - lahko tudi Filips.
Vidiš da ne gledaš prav.
PRO je magična označba.
QLED Smart TV - 65E7KQ PRO - Hisense
QLED Smart TV - Hisense 65E7KQ PRO - Diagonala ekrana (inch): 65 in, Diagonala ekrana (cm): 164 cm, Tip televizorja: QLED Smart TV, Ločljivost max.: 4K Ultra HD 3840x2160, Dolby Atmos, DTS Virtual X decoding, Uporabniški vmesnik: VIDAA Smart OS, Serija: E7K PRO - Garancija. Hitra brezplačna dostava.si.hisense.com
Zaradi tega pa teme postanejo neuporabne za nekoga, ki išče konkretno informacijo. Zaradi nereda, ki ga ustvarijo posamezniki, bi moral vzeti en dan dopusta, da bi v tej zmešnjavi našel uporabne informacije. Zato raje večina odpre novo temo in stvari se podvajajo.Saj ni noben rekel da je. Je pač v tej temi, ker smo začeli z OLED, pa se potem odločili za slabše/cenejše.
Rezime: vzeli včeraj Hisense 65U7KQ v Merkurju z -12% bonom za dobrodošlico v aplikaciji, ki so jo včeraj zagnali in dodatno še -40€ bonom za nakupe preteklega leta = 707€.Če bi tko rad Hisense, potem zagotovo raje 65U7KQ... Je pa 65E7KQ kar precej cenej.. v BigBangu
HISENSE 65E7KQ PRO TV sprejemnik
www.bigbang.si
Seveda, za 36 mesecev sem se zavezal vse kupiti v Merkurju + vsak mesec jim plačam 15 € članarine.Je to podobno bonusom telekomunikacijskih operaterjev, ko odstopiš, moraš vrniti vse prejete ugodnosti?
Vem, da ne verjameš ampak odlično vprašanje.....ja tole je za poročila povsem ok.