To je res,samo občutno manj ,pa ne tok hudeImajo jih, poglej mojo objavo v temi.
To je res,samo občutno manj ,pa ne tok hudeImajo jih, poglej mojo objavo v temi.
V Semiču ukraden moped našli na Dobravicah
Črnomaljski policisti so bili v sredo, 24. julija, zvečer obveščeni o tatvini mopeda. Neznanec je na območju Semiča iz odklenjenega gospodarskega objekta ukradel moped in lastnika oškodoval za okoli 1.000 evrov. Policisti so opravili ogled, zbrali obvestila in z ugotovitvami seznanili metliške...moja-dolenjska.si
Bo treba prav prebrat, en Dobrovce ampak Dobravice....
Vsesplošni pretep na Poganški ulici zaradi urejanja dovoza; s palico nad občinskega redarja ...
Včeraj okoli 10. ure so policisti prejeli obvestilo o sporu med krajani naselja Poganška ulica v Novem mestu. Ugotovljeno je bilo, da je zavrelo, ker naj bi izvajalec gradbenih del urejal dovoz do hiše enega izmed prebivalcev, ostali pa se s tem niso strinjali ...svet24.si
Pojdi pred banko okoli 20. b mesecu, pa boš videl kdo je končni prejemnik socialne pomoči.Ma vse to je brezveze, dokler se zakonsko ne določi, da se lahko izvršbe delajo tudi prejemnikom socialne pomoči.
Tko jim pa nihče nič ne more in se samo obremenjuje policijo, sodstvo, upravne enote, itd....kaj ti nuca vsak dan jim pisat raznorazne kazni, če jih ne moreš izterjat....
S kamenjem so ga napadli.
Pa se govori, da imajo ti več orožja kot JNA!