Oktan na TV3 (Colja & co)

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.243
4.801
113
hysterical-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Colja je za avtomoblizem to kar je Damjan Murko za musko....

Colja je vrhunski testni voznik,

brez kakršnega koli znanja o vožnji, brez občutka za dsenje , bremzanje in hitrost, brez kakršnega koli znanja o tehnologiji avtomobilizma, elektroniki avtomobilizma, o pogonskih agregatih in brez kakršenga koli občutka za estetiko v avtomobilizmu.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Na ekrane prihaja oddaja zasnovana za sodobnega urbanega gledalca, ki želi izvedeti čimveč o ultimativnih objektih svojih želja – avtomobilih, motorjih, čolnih, jahtah, privatnih letalih ipd. ob tem pa se želi tudi zabavati.
A to je potem namenjeno gayem?
confused-1.gif

Citat:
Za objektivno predstavitev vozil in zabavo bo poskrbel voditelj Žiga Colja ob pomoči kar šestih mičnih sovoditeljic. Te bodo kot Charliejevi angelčki odhajale na skrivne naloge po celem svetu in mimogrede testirale najrazličnejša prevozna sredstva – od majhnih do velikiih avtomobilov, motornih sani do jaht.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Oddaja je preobširno zastavljena. Avtomobili, jahte, letala, motorji,... absolutno preveč vsega. Bolje nekaj konkretnega pokriješ ter narediš to z odliko. Prav zanima me kako bodo objektivno ocenili letalo.
smirk-1.gif

Je odletel na TLP, zdaj bo pa poizkusil svojo srečo na TV3. Pa še tako antipatičen mi je. V Top Gearu so vsaj ciniki visokega merila, zabavni, smešni. Colja.....
ne-ne-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Ma ja to je res, da je oddaja preobrišno zastavljena. Ma bi imeli samo avte in motorje, mogoče še kej, ne pa jahte, motorne sani, letala lool

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Zalostno je, da Slovenija ze lep cas nima niti ene oddaje o avtomobilizmu, da o spodobnem nivoju ne govorim. 10.000 obratov al kaj je ze bila je bila zadnja.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To je tudi res...

ampak da pa poslednje upanje leži na rametih tega cepca pa....
stupid-1.gif

Bomo kar angleške odaje gledali, sicer pa razen TopGear-a (kateri se je iz avtomobilistične perspektive pravtako poslabšal) tudi v tujini ni neke wow oddaje, tudi fifthgear je do kraja osladen, slabo zrežiran (proba bit TG) ipd.

Na nemških oddajah pa so tudi dost off...najboljši so bli še Motorvision testi (po kratki pisti) ostalo pa bolj tko tko...

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
/offtopic
Pa fck off, kaj ce si "sodoben" moras nujno bit "urban", al kaj??
stupid-1.gif

Jao, kok mi grejo na jetra tele "urbane" skovanke.
13.gif

/ontopic

Bom gledal Colja, da se vsaj malo nasmejem
evil.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
grdi mali tip, ki je nekomu pošteno zlezel v rit.
in ne, nisem mu fouš.
ampak ne more taki vodit oddaje na TV, no.
tisti ki boste gledali, vseeno probajte uživat.
ostajam na top gear in auto motor und sport tv, ker motorvision vedno sfalim, ker nevem kdaj je na sporedu.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Dajte no, a ni simpatičen?
grims-1.gif

73194-terrance.JPG

Priponke

• 73194-terrance.JPG
    73194-terrance.JPG
    42,1 KB · Ogledi: 173

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
okej, pricakoval sem zalost,

ampak tole je katastrofa na vseh crtah. sem kr ugasnil. bom kasneje izlil žolč.
crazy1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
In? Še kdo poleg mene razmišlja o tem, da sta Top gear in Fifth gear preteklost? Poleg tega pa so mi dodobra predstavili Alfo 147, o nakupu katere ravno razmišljam... Res...Oktan je zakon...

splash

Fizikalc
1. sep 2007
438
49
28
43
Sem bil pozitivno presenečen nad oddajo, verjetno zato, ker sem mislil da se bo samo Colja preseraval pol ure. Vendar so pa s tistimi damami, katere spretno preberejo tekst kar navdušili in sem komot zdržal pol ure.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja res, prebrani tekst je rešil situacijo...Čudni Colja in trop babnic pa
stupid-1.gif
...pa sem spet podvomil v smisel takih oddaj, če vse preberem v časopisu in na netu. Čemu bi še gledal nekoga, ki se trudi biti zabaven in poučen, pa mu ne uspeva lih najbolj??

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Testiral je A5 in prbije nekaj v tem smislu; Audijev motor je odličen v vseh primerih, je zeloo športen, vrti se čez 5.000 obratov....(maaa WTF, redline je pri 4.500 - a ne ve da je to meja...???; Kar je več od tega je nesmisel???
bonk.gif
) Ma [censored] na kubik....

Merilo je do 6000 in mislil je, da se do tam pač vrti...kdo mu bo povedal, da Golf IV SDI ne gre 260?