To mi je jasno kolko je čez noč, ampak to brez porabe hiše, kajšele ogrevanja. Ker imam jaz 7kW in sploh nimam EV.9x6kw = 54 kwh čez noč to je cca za 280 do 300 km na dan.
Vsak dan Maribor Ljubljana in nazaj.
To mi je jasno kolko je čez noč, ampak to brez porabe hiše, kajšele ogrevanja. Ker imam jaz 7kW in sploh nimam EV.9x6kw = 54 kwh čez noč to je cca za 280 do 300 km na dan.
Vsak dan Maribor Ljubljana in nazaj.
Aja sorči.To mi je jasno kolko je čez noč, ampak to brez porabe hiše, kajšele ogrevanja. Ker imam jaz 7kW in sploh nimam EV.
Prec ko boš ti naštudiral fizikalne osnove elektrotehnike.Subvencije se nabverejo pred obdavčitvijo. Na neto ceni. Malo naštudiraj ekonomiko pridobivanja/proizvodnje fosilnih goriv, elektrike ...
Dopoldan sem bil ob cca 9.30, zvecer pa 22.00Včeraj cca med 10 in 11h relacija MB - Ptuj?
Obstaja tudi 21 do 7h in 9 - 18h.Samo 8 ur je najcenejše. 22.-6.![]()
A veš kok let nazaj je blo to v Ljubljani?![]()
Po Ptuju začel voziti električni avtobus - Svet24.si
Avtobusni prevoznik Arriva je na Ptuju začel testiranje električnega avtobusa, ki bo trajalo do 16. aprilasvet24.si
Prodaja novih osebnih vozil je v Sloveniji tudi po marcu v zelenih številkah. Rast prodaje električnih vozil je v primerjavi z letom 2024 skoraj 30-odstotna.
Prodaja novih osebnih vozil je v Sloveniji tudi po marcu v zelenih številkah. Rast prodaje električnih vozil je v primerjavi z letom 2024 skoraj 30-odstotna.
Ponoči je omrežnina za moč ptaktično 0. oziroma v nižji sezoni ponoči je 0. Za kWh ni dosrti več. Skratka, nisem kiksnil.Časovne bloke pa dedek mraz plačuje?
Ne, imam jo v ČB 3, 4 in 15 na 11/17/17 kW. Ker je praktično zastonjNo dajmo še malo posploševat. EV verniki se torej vozite samo v poletnih mesecih in imate priključno moč 1kw.
Ej prodajalc rožic, dej jav se na kak oblačni teden, ne dons.Ponoči je omrežnina za moč ptaktično 0. oziroma v nižji sezoni ponoči je 0. Za kWh ni dosrti več. Skratka, nisem kiksnil.
Hvala, imam pod kontrolo. Čče ne bi imel, bi težko izbiral med delodajaci na področju elektrike, se ti ne zdi? Pa ti?Prec ko boš ti naštudiral fizikalne osnove elektrotehnike.