Verjetno tudi za ostalo in se izogibas vecji porabe energije zjutraj in zvecer.
Pametno, soloh ce nimas TC.
Pametno, soloh ce nimas TC.
Avgusta 2022 je bila Y nekaj čez 50.000€ pa ne 55. Ker če bi bila toliko kot potem čez cca pol leta bi jo jaz takrat vzel.Da ne bo izoliranec na pamet imamo arhiv.
Torej 67k + 1k za pripravo 17. 5. 2022, lahko se pa pogleda se druge datume.![]()
Oblikujte svoj Model Y | Tesla
Oblikujte in naročite svoje vozilo Tesla Model Y, ki je avtomobil prihodnosti.web.archive.org
Če ti je sliko prilepil. Kaj zdaj brejstormamo???Avgusta 2022 je bila Y nekaj čez 50.000€ pa ne 55. Ker če bi bila toliko kot potem čez cca pol leta bi jo jaz takrat vzel.
Kar posuj se.Se posipam (ali pa ne). Izračun iz maja 23 za Y LR+kljuka+dostava v LJ - nemčija je bila nekaj cenejša pa nima veze. Navadna je bila pod 50.000 minus subvencija.
Poglej priponko 97984
ti si se narobe lotil življenjaGlede na to, da imam že dovolj stresa v službi, se res najbolj nagibam na karavan hibrid.
Sicer nima veze. Ampak službo imam res super in čisto dovolj blizu (18 km avtoceste). Stres je bolj lastnost mene, tako da kjerkoli bi delal, bi bil verjetno pod stresomti si se narobe lotil življenja
prvo menjava sluzbe, da je brez stresa in blizu. pol pa dalje. tud zeno menjat ce ti povzroca sive lase. EV avta sploh omenil nisem.