Če je bil kupljen s subvencijo potem fašeš “vezavo” …. Tak da 1 leto rabljenih neboBo cez 1 leto rabljen
Kaj tocno jst vsiljujem? Dej bod faca pa mi nastej, lepo tocno in pocasi na kak nacin jst ali kdorkoli mojih (EV) kolegov tebe oz. kogarkoli silimo v nekaj kar ne zelite. Res bi ras slisal, ker sam v nasprotju z vami, ki res dnevno gnojite v teh temah se sam dejansko drzim nazaj. Sestejte moje komentarje / teden in vase, me zanima kaj pokaze. Ce napisem kaj v dobro EV, se takoj snamete s ketne in zacnete tupiti kako pojma nimamo, skratka vasa je edina prava. Dejansko sr zdi, da se o EV tu ne sme pisati, ce pa ze, pa samo kako sranje je etd. krucefiks, zajebal ste, indoktrinirani str do amena, ne vidte 5cm od glave. Ne da ne vidte, nocte. Pa nic, bmk. Sploh ti si prvi, ki je se posebej fukjen glede tega. Zaljiv, ultra suveren (razen kadar ni), skratka vse kar pritice olikanemu pametnemu, razgledanemu etc posamezniku, kadar ni prestrasen.
Tko da, res me zanima s cim smo vam v tako skodo? Saj ste ja alter cvet, kaj zdaj glumis?
In zato prevozniki že kupujejo električne tovornjake, ne?Je malo drugače. Po tahografskih pravilih velja 4.5+4.5+(1*) + omejitev za klasične kamione je 90km/h. Torej kamionarji delajo lahko dnevno tudi do 900km (z enim šoferjem v kabini). V praksi so pa špedicija med 600-800km dnevno v povprečju za teden.
Problem je da te naklad ne bo čakal niti 2h če boš ti moral vmes filat 2h, to je pogodbenna kazen ranga 10k+ eur za zamujen naklad. Skratka z dizlom si še vedno cenejši kot nekdo, ki si upa delat to na "cenejšo" elektriko.
Covid? Nosil masko, 3x cepljen. Pa proti gripi se tudi cepim, pa proti klopnemu sem se ravno danes.Ne da se mi iskat za nazaj, ampak zanima me kakšnonje bilo tvoje mnenje glede covid cepljen, mask ipd.
V Vednost vsem elekronavdušencemVedno se povečuje proizvodne kapacitete, če se ne bi, bi tudi vse ostalo obstalo. Dodatno energijo ne rabimo samo za EVje, vse ostalo tudi doprinese, in ne malo...
Za 10K z odbito subvencijo bil bil top ne pa 17K+![]()
Saj kamioni niso samo spedicija z 800km na dan.EV kamion stane 4,5x več, kot primerjiv dizel. Tukaj se zame zgodba zaključi. Z vsem sranjem, ki ga za sabo potegne (trenutno) ukvarjanje s polnjenjem in načrtovanjem poti, ki je že tako zakomplicirano, ni variante. Plus vse, kar še lahko gre narobe na načrtovani poti - od sprememb razkladov do nesreč in obvozov....
Pa tisto se je že takoj vedelo da je fail.V Vednost vsem elekronavdušencem
Nemci so se odločili, da odmontirajo tisto elektroštreko, kjer so se tovornjaki s pantografi priklopili na elektriko...
Test uspel, projekt Ustavljen
Pa dobro, to že imamo v Mariboru in Kranju.Saj kamioni niso samo spedicija z 800km na dan.
Imas kamione ki jih verjetno naredijo sam0 80km na dan. Pa veliko ljudi bi ga raje (pre)slisalo kot dizla.
Sicer pa kot sem ze nekajkrat napisal.
Ne razumem zakaj mestni avtobusi niso hibridi. Zaviranje na vsako postajo, speljevanje....
Lahko tudi elektricni in na koncni postaji polnilnica, voznik pa se presede avtobus ali dva naprej (ali pa nafila med odmorom, malico, ital tudi trole na siht ne delajo 800km po lj.
Fixed.Linijanapod Mariborsko Pohorje ima pentagram polnjenje pod Pohorjem in na glavni avtobusni postaji.
Zakaj ima tako dolgo prikolico?![]()
Na slovenskih cestah prvi električni tovornjak Radenske
Radenska, vodilni proizvajalec mineralnih vod in brezalkoholnih pijač v regiji, je v partnerskem sodelovanju s podjetjem Logistika Škerget vzpostavila redno dostavno relacijo z električnim tovornjakom.sobotainfo.com