Okolju prijazni avtomobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.782
7.150
113
kalbo kake institucija? Zdaj bi se morala “drzava” skrbet za riti? Avto ni esencialna dobrina tako da kdo ga rabi se bo prilagodil kdo ne pa pac ne… so what?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.056
1.977
113
Ko se enkrat kot družba odločimo (in očitno smo se, samo eni nočejo dojet, kako laufa trenutna družbena ureditev, ki se ji reče demokracija), potem inštitucije te družbe pač poskrbijo, da se to uveljavi. Kot je vekljalo za prepoved kajenja v lokalih, recimo ...

Kot družba smo se mi je qurac odločili, kar se vidi v prodajnih številkah evjev. Odločila se je politika na podlagi fiktivnih zgodbic o reševanju sveta z evji. Ampak raja teh zgodbic ne kupi

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.361
6.615
113
Ko se enkrat kot družba odločimo (in očitno smo se, samo eni nočejo dojet, kako laufa trenutna družbena ureditev, ki se ji reče demokracija), potem inštitucije te družbe pač poskrbijo, da se to uveljavi. Kot je vekljalo za prepoved kajenja v lokalih, recimo ...
Bože mili, EV vernikov vas je za peščico, a ti o demokraciji. Oh joj.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.361
6.615
113
Samo o številu: 90 mandeljcev v parlamentu + 1 in 20 ministrov + nekaj deset državnih sekrétarjav, vlada 2.000.000 državljanom, minus prej našteti. Si domišljamo da je to demokracija?!
Ja, seveda, pozabil sem kako demokracija deluje. V Bruslju si par mandeljcev nekaj izmisli, potem pa če se nekdo s tem ne strinja, grozijo penali, kazni, rezanje subvencij.

Te bom spomnil o demokraciji, ko si be spet treba maske nadet na obraz ali kaj podobnega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.782
7.150
113
Razišči malo kako deluje naš, evropski sistem. In kdo so ti ljudje, ki predstavljajo "nas", prvo lokalno, potem državno in potem v bruslju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.361
6.615
113
Ne rabim. Dejstvo je da EV je vsiljen proti volji ljudi. Verniki pač v tem vidite demokracijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.782
7.150
113
To so predstavniki ljudstva, izvoljeni na demokratičnih procesih.

Pomeni, so jih ljudje izvolili, ker se strinjajo z njihovo agendo.

Je pa verjetno občutek, da so ljudje proti EV, ker so pač nasprotniki bolj glasni in delajo večjo galamo.

• Haha
Reactions: sad

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.361
6.615
113
Ah, kako lepo se to bere, ne? Kako demokracija od demokratično izvoljenega Goloba deluje, si videl že v nešteto primerih. Obljublja eno, laže drugo, naredi tretjo. Tako da prosim ne mi s takimi pravljicami.
Da zadaj stoji CO2 mafija in se na račun tega vrtijo milijarde, to je povsem nepomembno. Da ta mafija poganja vse, neglede na to koga smo izvlili to tudi menda veš. Ali še ti tudi to ni jasno?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.323
3.136
113
Ah, kako lepo se to bere, ne? Kako demokracija od demokratično izvoljenega Goloba deluje, si videl že v nešteto primerih. Obljublja eno, laže drugo, naredi tretjo. Tako da prosim ne mi s takimi pravljicami.
Da zadaj stoji CO2 mafija in se na račun tega vrtijo milijarde, to je povsem nepomembno. Da ta mafija poganja vse, neglede na to koga smo izvlili to tudi menda veš. Ali še ti tudi to ni jasno?
Mater imaš ti enega časa za razmišljat o izboljšavah - ravnokar Logar nabira ekipo za naslednje volitve, predlagam da se čimprej uštuliš in začneš sistem od znotraj spremijat!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.056
1.977
113
To so predstavniki ljudstva, izvoljeni na demokratičnih procesih.

Pomeni, so jih ljudje izvolili, ker se strinjajo z njihovo agendo.

Je pa verjetno občutek, da so ljudje proti EV, ker so pač nasprotniki bolj glasni in delajo večjo galamo.

Vidim da se spoznaš...daj spomni me, kje na glasovnici je bila za obtožiti Ursula? Kje so bili za obkrožiti člani komisije? Res se ne morem spomniti.

In ta "demokratično" izvoljena čarovnica nam s svojo neizvoljeno komisijo diktira vse, vedno bolj v avtoritarnih solo potezah.

Na demokratičen način je prišla na prestol točno na isti način kot xi jinping....z izvolitvijo znotraj partije. Razlika med brusljem in pekingom je samo še v tem, da se eni motajo v demokratični celofan, drugi pa stojijo za tem kar so....avtoritarni, neizvoljen režim

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.782
7.150
113
Volis predstavnike ki potem volijo ostale.

Ta tema pa je prava, zdaj se se eni nam demokracijo usajajo…