Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.046
1.958
113
Kot prvo, ne bodo šli. Za to bo poskrbel Merz, da ne sesuje švabske industrije.

Kot drugo, daj mi razloži logiko: če gredo ice gor, pomeni da ima folk avtomatsko na voljo 25-30k€ za kupit clio razred avto?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.735
7.144
113
"logika" je pač...zdaj je ICe vs EV tu tu nekje, ampak EV samo zaradi subvencij, torej realno je 7k razlike v ceni.

Če gre subvecija vstran, se bo pač ICE podražil za 7k i spet bo EV v prednosti...

saj pravim, ne se bat, bodo že tako uredili, če bo interes...če ne, pa bomo še vedno duhali smrad po mestih...kar je škoda.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.900
4.504
113
Merz bo jebeštrga kaj naredil, sanjajte vi kar lepo.
Malo pred menjavo vlade pa bodo začeli še DPF filtre kontrolirati, naprave so že v skladišču v Ljubljani.
To bo pa zato tako, da bo Janša kriv ko bo pol socialcev peš hodilo v službo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.928
1.044
113
Kot prvo, ne bodo šli. Za to bo poskrbel Merz, da ne sesuje švabske industrije.

Kot drugo, daj mi razloži logiko: če gredo ice gor, pomeni da ima folk avtomatsko na voljo 25-30k€ za kupit clio razred avto?

Ja, tko kot je Nokia poskrbela pa se kaj. Merz bo tezko dihal prot kitajcem in to bo to. Me res zanima kolk casa se bo upiral. Zmagat, edin politicno skor ne more.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.623
7.235
113
pri taščici
Super avto za super ceno, primerljivo z ostalimi malimi konzervami ki zdaj prihajajo.

Mene samo nekaj drugega tu zanima....kdo pri zdravi pameti bo to kupil, ko izginejo subvencije? Noben. In to je prvi in glavni problem evjev...funkcionirajo samo s subvencijami. Brez njih so instantno RIP
Isto bo kot v nemciji po ukinitvi subvencij
EV so se vecinoma pocenil za vrednost subvencije

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.900
4.504
113
Bodo pa Bencince in Dizle dvignili na Nemške cene.

Volkswagen, da enak popust na ID7 in Passata od cene v ceniku.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.046
1.958
113
Ja, tko kot je Nokia poskrbela pa se kaj. Merz bo tezko dihal prot kitajcem in to bo to. Me res zanima kolk casa se bo upiral. Zmagat, edin politicno skor ne more.

Daj nehaj tumarit z neko nokijo in si misliti da izpadeš brihten. Iphone in android sta povozila nokio ker sta bila boljša za isto ceno in vsi so jih hoteli imeti. Evji pa so polomija, ki je noben noče, za višjo ceno

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Najbolji in sad

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.928
1.044
113
Daj nehaj tumarit z neko nokijo in si misliti da izpadeš brihten. Iphone in android sta povozila nokio ker sta bila boljša za isto ceno in vsi so jih hoteli imeti. Evji pa so polomija, ki je noben noče, za višjo ceno

Seveda. Isto kot boste vsi hotl met Mecke ne? To bo kar pokalo od shopinga, Stutgart v ekstazi? Reala bo pa taka, da boste kitajce fural. EV-je, une ta pocenske. No sej bova vidla kako se bo razpletlo. Aja, Stelantis in podobno je pa top al kako? Dizaster, nateg na nateg, dok ima ovaca bo se laufalo, sam se bo kmal ustavlo. Brihten je reku, model. A vse kar zna je strasit pa pametovat kle, luzer prestrasen :valjamse: