Nisem tebe mislil da tripaš.Popolnoma nič ne tripam. Hotel sem samo povedati, da so na voljo EVji, ki lahko zamenjajo tudi dizle.
Teslo sem pa namerno noter vrgel zaradi darjana in ostalih Teslašev.
Teslaš = bedak, ki mu je Tesla holy grail, the best of best, ki ob najmanjši omembi slabosti Tesle doživi peno na ustih.
Teslaš NI = normalen uporabnik Tesle, ki mu dol visi, kaj drugi pravijo o Tesli in tudi sam prizna kakšno slabost Tesle
test je narejen tako, da nemska sv. trojica izpade karseda dobro. Zato tudi testni pogoji taksni kot so...Nisem tebe mislil da tripaš.
Test je čudno zastavljen oz. njegovi rezultati so čudno interpretirani.
Noben EV ne more zamenjat dizla na AC, kar se tiče prevoženih kilometrov na poljnjenje.
Sam ko daš pa nekaj teh testov na kup in se začne določen vzorec ponavljati, je pa verjetno kar dobra informacija pri nakupu specifičnega modela.
Vidim, da tudi ti slabo bereš:Kamot lahko tudi tega naredijo. Npr simulacija prostega pada, dokler ne zmanjka baterije... Taki testi so useless in PR najslabse vrste. Nad WLTPjem ali kaj je, se vsi zgrazate, pa je bistveno bolj življenjski. S takimi testi si pa nekdo, ki avto zares kupuje, nima kaj pomagat. Sluzijo samo sankovskim in v danasnji eri forumskim prepucavanjem.
Ta test ni namenjen povprečnemu Janezu, ki gre enkrat letno na Pag, ampak recimo meni je ta test točno to, kar potrebujem. Pri mojih 60 jurjih letno, mi recimo točno ta test pove, da recimo z ID7 moje običajne relacije brez večje živčnosti prevozim tudi pozimi. S 3 LR RWD pa sploh. Tistih enkrat/dvakrat mesečno bom pač vmes 20 min na polnilnici visel.Če boš dobro prebral sem v osnovnem postu in potem še enkrat napisal, da so že na trgu EVji, ki lahko zamenjajo tudi DIZLE za daljše relacije
Zakaj ne? Zelo malo ljudi je, ki se dnevno vozijo 500 km. Recimo jaz delam konkretno nadpovprečno kilometrino večino na AC in bi mi ID7 čisto ok služil, glede na ta test. Tudi pozimi. Izven mraza pa sploh.Noben EV ne more zamenjat dizla na AC, kar se tiče prevoženih kilometrov na poljnjenje.
Poanta testa je za 1% ljudi.se enkrat za tiste ki ne razumete poante tega testa.
preberite izkušnje lastnikov ev jaguarja, kakšno veselje in presenečenje so doživeli pozimi.
Test bi namenjen nicemer koristen. Niti hans ne skuri celega tanka na AC.Vidim, da tudi ti slabo bereš:
Ta test ni namenjen povprečnemu Janezu, ki gre enkrat letno na Pag, ampak recimo meni je ta test točno to, kar potrebujem. Pri mojih 60 jurjih letno, mi recimo točno ta test pove, da recimo z ID7 moje običajne relacije brez večje živčnosti prevozim tudi pozimi. S 3 LR RWD pa sploh. Tistih enkrat/dvakrat mesečno bom pač vmes 20 min na polnilnici visel.
Recimo jaz ne potrebujem neumnosti v smislu koliko lahko prevozim dokler mi avto ne crkne in to pri 20ih stopinjah spomladi, z izključeno klimo, itd.
Zakaj ne? Zelo malo ljudi je, ki se dnevno vozijo 500 km. Recimo jaz delam konkretno nadpovprečno kilometrino večino na AC in bi mi ID7 čisto ok služil, glede na ta test. Tudi pozimi. Izven mraza pa sploh.
Boš ga nafilal vsaki noč za 500km na 100%?Vidim, da tudi ti slabo bereš:
Ta test ni namenjen povprečnemu Janezu, ki gre enkrat letno na Pag, ampak recimo meni je ta test točno to, kar potrebujem. Pri mojih 60 jurjih letno, mi recimo točno ta test pove, da recimo z ID7 moje običajne relacije brez večje živčnosti prevozim tudi pozimi. S 3 LR RWD pa sploh. Tistih enkrat/dvakrat mesečno bom pač vmes 20 min na polnilnici visel.
Recimo jaz ne potrebujem neumnosti v smislu koliko lahko prevozim dokler mi avto ne crkne in to pri 20ih stopinjah spomladi, z izključeno klimo, itd.
Zakaj ne? Zelo malo ljudi je, ki se dnevno vozijo 500 km. Recimo jaz delam konkretno nadpovprečno kilometrino večino na AC in bi mi ID7 čisto ok služil, glede na ta test. Tudi pozimi. Izven mraza pa sploh.