Utopični svet ljubiteljev dizla.Izpod novejših TDIjev z vso pripadajočo delujočo opremo, ni iz TDI izpuha nič, kar bi tvojo senzoriko močno motilo, razen vodnih hlapov
Spet lažeš ali se pač delaš neumnega, a ne? Govorim o izpravnih novejših EURO 6 dizlih. Ljudje pa delajo boga i pol, in to je problem, ne zaradi mene - po tvoje rečeno ljubitelja dizla. Zato bi se ti sistemi morali preverjati na tehničnem pregledu.Ga ni
Utopični svet ljubiteljev dizla.
V resnici pa oblak dima ob vsakem manjšem pospešku ali vožnji v klanec.
Aja... to te muči. A si netopir ali sova z izjemno sposobnostjo zaznavanja zvokov? Ker jaz velikokrat ne slišim niti tovornjaka ki smeti pobere pred bajto, kajšele, ko sosed štarta svojega BMW-ja. Pa drugače živim v mirni soseski. Pa tudi okna niso višek zadnje tehnike.Sicer si se lepo zaštartal...ampak govora je bilo o zvočnem onesnaževanju....torej hrup.
Seveda ne. Ni pa to tole kar EVangelisti pišete.Ga ni čistega dizla.
Pomeni živiš v relativno bogati soseki, ergo ni problem da ne greste vsi na EV. Verjetno je tale BMW celo dražji od primerljivega EV.Aja... to te muči. A si netopir ali sova z izjemno sposobnostjo zaznavanja zvokov? Ker jaz velikokrat ne slišim niti tovornjaka ki smeti pobere pred bajto, kajšele, ko sosed štarta svojega BMW-ja. Pa drugače živim v mirni soseski. Pa tudi okna niso višek zadnje tehnike.
A si se preselil v Bosno, da jih je toliko okrog tebe?Drugače bi slišal stare golfe kako se vžigajo in ropočejo...
Tako kot ni čistega EVja.Ga ni čistega dizla.
za čisti zrak se gre. Kdaj boš menjal svojega čistega EVja, za avto, ki ne samo, da je čist, ampak celo čisti zrak. Boš lahko bolj mirno vlekel cigarete.
Aja... to te muči. A si netopir ali sova z izjemno sposobnostjo zaznavanja zvokov? Ker jaz velikokrat ne slišim niti tovornjaka ki smeti pobere pred bajto, kajšele, ko sosed štarta svojega BMW-ja. Pa drugače živim v mirni soseski. Pa tudi okna niso višek zadnje tehnike.
Si prebral članek? Sodobni dizli ČISTIJO onesnažen zrak.Ne poznam dizla oz. ICE avta brez emisij. Ne glede na verzijo EURO natega... Kot rečeno (pa želeli ali ne), EV se bliža. Zanimivo bo opazovati, kdaj bojo tudi najbolj prepričani pokleknili. Pa nikomur nič slabega, samo kolesje se v to smer vrti... že nekaj let.
Sam tak, tebi dol visi za tiste, ki so pri centralizirani lokaciji. Zakaj pa je tebi pomemben tvoj hrup, tisti hrup in onesnaževanje tistih, ki so zraven centralizirane lokacije, pa niso pomembni, nje?Bistvena razlika je, da en onesnažuje lokalno, drug pa centralizirano.
Vsekakor je napredek, ni pa še idealno. Bo pa
Si prebral članek? Sodobni dizli ČISTIJO onesnažen zrak.
Sicer pa itak ga ni čistega, tako kot EVja.