Naši nas niso reševali. Je šlo v A in I polno vsega za dober denarPS naši peleti so šli lepo v tujino za ne male pare
Naši nas niso reševali. Je šlo v A in I polno vsega za dober denarPS naši peleti so šli lepo v tujino za ne male pare
Kaj se ti zdi? Lahko postavim in se bo lahko uveljavljalo za nazaj ali raje počakam?Za vse tistem, ki razmišljate o domačih/službenih polnilnicah: v mesecu ali dveh pride ven razpis (Borzen) za subvencije za AC polnilnice za fizične in pravne osebe.
poelg aut gredo tudi v itaNaši nas niso reševali. Je šlo v A in I polno vsega za dober denar
Pri nas smo rešili to zadevo s plastičnimi okroglimi čipi (kot so za avtomate za pijače).Zrihtali smo skupno zaklepanje vhodnih vrat bloka. Kolikokrat sem moral popravljati in menjavati cilindrični vložek, ker so notri tlačili zobotrebce, da bi onesposobili.
Pa še vsem stanovalcem znova razdeliti nove ključe. Jeba.
Kot si napisala.. Šuko bo šlo tezko.. Par tednov bom že še nekak kombiniral z cca 200m oddaljeno GNE polnilnico..Ce ti znese, da lahko pocakas, pocakaj... Jaz lahko samo upam, da bodo za nazaj veljale, ampak meni šuko ne znese. Prosila, naj mi pride zmontirat 3 dni po prevzemu avta, čeprav sem imela sprva namen cakat.
Morda veš vsaj kakšni bodo okvirni pogoji in zneski subvencij?Za vse tistem, ki razmišljate o domačih/službenih polnilnicah: v mesecu ali dveh pride ven razpis (Borzen) za subvencije za AC polnilnice za fizične in pravne osebe.
O pa še kako je res. Kar preveri kdo je prvi dvignil ceno peletom in to iz lastnih (oz. zakupljenih) proizvodenj. Ko so ga začele zaloge najedat pa je minimalno spustil, ampak kepa se je odvalila dalje in celotno povpraševanje se je zmanjšalo.Ni res
Stari moj ti še O od onesnaženega zraka pri nas vido nisi. Idi kdej v dejansko velemesto na lep dan. Boš mel črn žnuder. Če pa greš na slab dan pa zaradi smogavtak ne boš nič vido. tak da ne o tem kje se ti dušiš.. Medtem ko se mi tu dušimo v umazanem zraku ko je le nekaj dni slabo vreme, kljub vsej čudoviti naravi okoli nas.