Po kakšni ceni in kolk časa bo to trajalo?Ja, samo EV lahko polnis doma, ce imas SE pa se posebej ceneje
A oni v blokih si avto kar v dnevno sobo pripeljejo na 50m2?
Po kakšni ceni in kolk časa bo to trajalo?Ja, samo EV lahko polnis doma, ce imas SE pa se posebej ceneje
Ja pač novi priklop na skupnem objektu, vsak ki polni se idenficira z kartico, če si domač pač tarifa za hišni štrom, če si pa "tujec" pa komercialna storitev.Kdo bo pa do upravnika štrom pripeljal?
Ja pač novi priklop na skupnem objektu, vsak ki polni se idenficira z kartico, če si domač pač tarifa za hišni štrom, če si pa "tujec" pa komercialna storitev.
Lubeničarreče se pRasat
Če se narod postavi po robu se da marsikaj spremenit. Saj nismo severna koreja, ali?Direktive EU so jasne. Tudi gradbena zakonodaja zapoveduje gradnjo polnilnic na parkiriščih. Sedaj so samo še prehodna obdobja.
Kako bo država to sistemsko rešila pravno in drugače je pa na njej, EU se v to ne vtika. Bo pa zajebano, ker smo po prehodu iz enoumja v svobodo in demokracijo spesnili toliko neumne zakonodaje in pravilnikov, da je vse protizakonito. V Jugi bi položili kable od trafotov do parkirišč brez problemov. V principu se je večina blokovskih naselij tako zgradila, bila je tehnična dokumentacija, s pravom se niso preveč jebali.
Jaz tukaj nekih velikih težav ne vidim, če država uzakoni to zadevo.Ti si kdaj živel v blokovksem naselju?
Že sedaj je problem parkiranje - potem bi še imel polnilna mesta tam vmes? Polnilnice bi plačali iz rezervnega sklada? Že sedaj so problemi, ko Slađan noče dati za streho, ker živi v pritljičju, potem mu bi pa še to obesil, čeprav vozi 1.9TDI A4 karavana...
Poglej priponko 95912
Super rešitev za ustrezno dimenzionirana parkirišča. V primeru zgoraj je očitno parkirišč premalo, tako da to odpade.Ena od rešitev je postavitev polnilnic čim dlje od vhoda v zgradbo, tam se po navadi najde prostor.
Pri meni je bilo 1x na teden. Naredim 90km na dan… edina črpalka na poti je bila na avtocesti (25 centov na liter dražje kot drugje). Ostali so samo obvozi (5 minut dodatno k postanku na crpalki) 1x na teden. Meni je EV bolj prakticen… kar pa ne pomeni, da je pri vseh enako.Iti na pumpo, ki je na vsakem vogalu za 5 min vsake 10 dni je fiktivni problem vas bolnikov. V resničnem življenju nima noben problema s tem