Eh daj no.Je lahko ja, samo ni. Rudarjenje je fuj, ni eko, zato rudnike zapiramo. Če jih na drugi strani zemlje otroci kopajo z rokami, da smo mi eko, nobenega ne zanima. 60% naše potrošnje premoga je iz uvoza
Kje si videl otroke kopat premog.
Eh daj no.Je lahko ja, samo ni. Rudarjenje je fuj, ni eko, zato rudnike zapiramo. Če jih na drugi strani zemlje otroci kopajo z rokami, da smo mi eko, nobenega ne zanima. 60% naše potrošnje premoga je iz uvoza
Baterija elektromotor. To je enako stara tehnologija kot ICE.Jih ne prepisujem.
Ja, mlada tehnologije v primerjavi z ICE.
Ampak že dovolj strara, da so že prve izkušnje tudi z avti z za naše razmere veliko km.
Že maš šotor za v Velenje?Švabi imajo veliko čistejšo elektriko, kot Poljaki. Poglej podatke.
In ja, tudi na premog je bolje. Ker vsaj lokalnih emisij ni.
Se prav je tud ICE nova tehnologija? Al kako je zdej s tem? Švabska U podmornica je bla hibrid....upsMisljeno kot avtomobili, electric vehicle.
Kar je bilo pred 100 leti je samo v teoriji enako kot zdaj, v praksi pa zelo drugace
Tako kot ima ice bore malo enakega s tistim izpred 100 let
Koliko časa so "moderni" ICEji?Se prav je tud ICE nova tehnologija? Al kako je zdej s tem? Švabska U podmornica je bla hibrid....ups
Potem pa je tu še eokonomika oz cena, ko bo to zraslo na masovno proizvodnjo bo cena tudi padla.
Tisti, ki se mu dpf štofa ima drug problem in ni njegov problem dizel.Tukaj imamo spopad uporabnikov Nokia GSM aparatov in novodobne konkurence.
Kako se je odvilo je vsem jasno.
Saj za določen namen bo vedno boljši eden od pogonov.
Ampak ne zastopim ljudi, ki se jim DPF filter štofa, da ne pogledajo čez plot in ugotovijo, da bo za tisto eno pot na leto na Hrvaško pač spil eno kavico na črpalki.
Ki jo sedaj tudi, ampak pustimo malenkosti.
Kaj pa če bi slučajno obrnil in delal vsak dan pot v Stuttgart z dizlom po mestu in okolici pa elektro?Tisti, ki se mu dpf štofa ima drug problem in ni njegov problem dizel.
Lahko pa ti s svojim EVjem delaš vsakodnevno vožnjo v Stuttgart in nazaj in potem pljuvaš po EVjih. Boš na istem nivoju kot tisti s štopanim DFPjem.
In ja, njemu bo EV edina alternativa, ne? Bencinar je out? PHEV tudi?
To je tako kot, da imaš doma pri bajti še dizel/bencin agregat.Žal smo padli v "črno" luknjo PHEV modelov, zaradi tega se bo prehod na EV nekoliko raztegnil. Ampak saj bo.
Ja ljudi je strah...ampak neupravičeno. PHEV so bili in izpred 10-15 leti ko še ni bilo 100 kWh baterij oz so bile drage ko pes. Zdaj ni več potrebe po tem.To je tako kot, da imaš doma pri bajti še dizel/bencin agregat.
Tak za vsak primer.
Kaj sedaj spet skačeš na 10to stvar?Žal smo padli v "črno" luknjo PHEV modelov, zaradi tega se bo prehod na EV nekoliko raztegnil. Ampak saj bo.
Povej to tistim, ki so bili nekaj dni brez elektrike ob žledolomu.To je tako kot, da imaš doma pri bajti še dizel/bencin agregat.
Tak za vsak primer.
Zato sem jih letos prebral cel kup. Zato me danes čaka en kup špeha za naštudirat.Tako se dela ja. Ampak glede na tvoje vedno bolj religiozne izjave....ti tega definitivno ne delaš. Vzameš to kar paše v tvojo sliko