Litijski je ok. Edino kar me moti je, da skoraj pri vsakem žaklju dobim na koncu od 1/4 do 1/3 zdroba, ki ga ne moreš porabit.
Sem pa probal tudi Weber oglje. Je dober, samo sem imel sicer bolj male konce not. Pa dosti je odvisno kako delajo z žaklji preden ga kupiš.
Sedaj imam pa doma še en neodprt "Litijski" žakelj od enega novega dobavitelja bom videl kako se obnese. Kolega ga rabi in je zadovoljen.
Imam tudi tega, ki dela tudi odlično:
Leseno Oglje ✅ Premium: Oglje za žar cena: ✅ AKCIJA: 1.6 €/kg . Briketi lesnega oglja podjetja za peko na žaru, barbecue (BBQ), za pečenje na ražnju
www.sibirwoodtrading.com
Kupil sem pa tudi te brikete, ki so tudi super. Vzel sem jih predvsem za na morje, ker lepše zgorevajo in se ne kadi čez pol kampa. Dajo pa tudi odlično ico.
TRENUTNO NAJVEEEČJI in NAJBOLJ AROMATIČNI BRIKETI NA NAŠEM TRŽIŠČU, 100% NARAVNI S temi briketi boste vaš žar popeljali na višji nivo. Ne vsebujejo popolnoma nič polnil - primesi, strupenih snovi in kemikalij, ki proizvajajo grenak dim in gore pepela. MAXXX BRIKETI bodo vaši hrani dali odličen...
www.spena-bbq.si
Za počasno peko pa zaenkrat večinoma uporabljam Weber brikete.