Oglasi štekajo

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Ful velikrat se zgodi da ti oglasi ki so vmes na straneh štekajo, ker se kao povezuje na njih.

A bi lahka gdo to pogledu, al pa vsaj uč vrgu gor ...ker je fuul moteče, ko berem pa se vmes ustavi...pol mi pa kr zdivja stran...mam pa Firefoxa sam upam da ni to problem.

hvala za skrb
roza.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Zakaj?

Zato, da lahko stran preživi in si pokrije tekoče mesečne stroške. Mislim, da je to dovolj velik razlog. Je že res, da so za nekoga moteči a če jih ni in če uporabniki na njih ne klikajo tudi nas ne bo. A misliš, da POP-TV živi od zraka ali od reklam in sponzorjev?

Tisti, ki čuti pripadnost alterju že iz solidarnosti kdaj pa kdaj pogleda kakšen oglas, ki ga zanima. Vsaj jaz ga, ker me skoraj vsaki dan pritegne kakšen oglas posebej tisti, ki se prikazujejo med posti
smile-1.gif

Je pa tudi to res, da včeraj zvečer in čez noč so oglasni serverji štekali za pop.....

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če vas ne bo, bodo uporabniki odšli kam drugam. Enkrat še je to že zgodilo... Nismo mi tukaj zaradi vas, ampak obratno.

Uporabniki bodo/bomo nehali blokirati oglase takrat, ko bodo oglasi takšni, da jih ne bomo želeli blokirati. Googlovi npr., kjer marsikdaj celo poklikam kakšnega.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
A bi se dal ogas dejansko naložit na forum, da bi jih bral iz serverja ki fura forum...sam da bi pol nardil link do strani. Tak da ne bi štekal?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Naši bannerji so naloženi na naš strežnik - problem so samo toboads, ki je zunanji banner provider. Ko/če uspemo dobit prave oglaševalce, bodo stvari precej boljše.

@Jernej: "Nismo mi tukaj zaradi vas, ampak obratno." Malo se zamisli kako bi bilo biti v vlogi nekoga, ki mu zadeva predstavlja strošek in hoče da se mu vsaj malo povrne. To je vse.

LP
Ziga Humar

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Zakaj?

Zato, da lahko stran preživi in si pokrije tekoče mesečne stroške. Mislim, da je to dovolj velik razlog. Je že res, da so za nekoga moteči a če jih ni in če uporabniki na njih ne klikajo tudi nas ne bo. A misliš, da POP-TV živi od zraka ali od reklam in sponzorjev?

Tisti, ki čuti pripadnost alterju že iz solidarnosti kdaj pa kdaj pogleda kakšen oglas, ki ga zanima. Vsaj jaz ga, ker me skoraj vsaki dan pritegne kakšen oglas posebej tisti, ki se prikazujejo med posti
smile-1.gif

Je pa tudi to res, da včeraj zvečer in čez noč so oglasni serverji štekali za pop.....

tega žal 99% ljudi ne dojame...