Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Se ti potem ne posuši v rekordno kratkem času? Pri moji je 15 sekund vrh glave. Če je več, potem je zunaj v roku dveh minut suha kot da je stala cel teden
Mikro na 40-60% pa za 30-40s pa je žemljica k iz pekarne
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Se ti potem ne posuši v rekordno kratkem času? Pri moji je 15 sekund vrh glave. Če je več, potem je zunaj v roku dveh minut suha kot da je stala cel teden
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
V končni fazi je pa skoraj vseen kakšen je kos mesa po odmrzovanju, saj le-tega tko al tko nadalje toplotno obdelaš. Razen če nisi nek hud gurman in pripravljaš piščančji carpaccio
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kruh je top shit. Ampak ga ne odtaljujem. Imam enih 10 žemljc zmrznjenih vedno...ko zmanjka kruha, dam žemljico v mikrovalovko, na standard program, za 30 sekund...in imaš toplo, mehko žemljico.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kruh je top shit. Ampak ga ne odtaljujem. Imam enih 10 žemljc zmrznjenih vedno...ko zmanjka kruha, dam žemljico v mikrovalovko, na standard program, za 30 sekund...in imaš toplo, mehko žemljico.
Kateri je standardni program, ker mamo različne mikrovalovke?? meni še ni ratalo odmrznit kruha, da bi bil ta še užiten ... pride čist mehak in spodaj je moker
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kateri je standardni program, ker mamo različne mikrovalovke?? meni še ni ratalo odmrznit kruha, da bi bil ta še užiten ... pride čist mehak in spodaj je moker
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
... več kot gost črn dim še ni uspel.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Whatever...Jebat ga, jst mikrovalovke ne uporabljam za kuhanje in ne vem kakšne kulinarične podvige, ker mam za to štedilnik ... uporabljam jo samo za pogrevanje kakšnih stvari in drugih funkcij pač ne poznam... zdej pa lahk napišete na kok cajta in kaj vse moram naštimat, da mi testa ne skuri ...:=)
lp
HvalaCitat:
Uporabnik s22b pravi:
Povej katero mikrovalovko imaš.
Sicer pa daj na najmanjšo temperaturo in 2 minuti. Če ne bo, daj še za minuto in če ne bo, daš še enkrat za minuto. Moraš postopoma in smiselno, ne pa kar na 800 in pet minut.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Hvala... problem je v tem, da na mikrovalovki niso označeni nobeni intervali moči, ampak so samo raznorazne funkcije za to in ono, tudi za zmrznejno hrano ... potem določaš še številke od 1 do 12, ki pomenijo intervale časa. Pri vsakem programu je ta čas za enoto drugačen. Za zmrznjeno hrano npr. 1= 2 minute 20 sekund, 2=4min40sek, ampak po 40 sekundah se začne že kadit in smrdi po zažganem ... Probala sem tudi tisto, ki je samo za pogrevanje pa testo postane čisto lepljivo in ga lahko samo vržem stran.