Odstop od naročniškega razmerja - Simobil

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Jst mislim, da bi bilo takšne firme potrebno tožiti, ker nam po nepotrebnem jemljejo čas, ko se moramo ukvarjati z njimi. Isto se je sedaj zgodilo moji sorodnici, od katere so terjali, da plača dodatnih 12€ (oz. 10€ nisem prepričan) za neomejen internet na Hrvaškem, čeprav se je z operaterjem eksplicitno dogovorila, da najema neomejen internet na Hrvaškem za IZKLJUČNO en mesec.
Sledile so grožnje s tožbami in izklopom mobilne številke, ker ni hotela plačati dodatnega meseca. Nakar se je po moji izkušnji odločila, da gre na sedež podjetja preveriti, kakšen dogovor je sklenila z operaterjem. Kar naenkrat ji ni bilo potrebno plačati dodatnega meseca. Je pa s tem izgubila ogromno časa.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
"Živjo,
zaradi vaše napake sem porabil(a) 11 ur svojega časa, ki stane 10 EUR/h.
Ne se trudit plačat, bom odbil(a) od računov.

Lep dan,
ne-ovca"

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Plenilski Mobitel,ki je ze itak najdrazji gre tudi na interval 60/60. Hitro k njemu.

saj Mercedes tudi ni poceni

Ampak za avto bi dali vsi več denarja, ostale stvari pa bi imeli zastonj....
bonk.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
očitno bi bil pa zadovoljen z Dacio, saj še tukaj prebereš, da je bob za nezahtevne uporabnike.

Čeprav za moje pojme je logika zgrešena, bob prav tako zadovolji "power" userje, ki od operaterja ne potrebujejo drugega kot klice in data, ok mogoče še kak SMS. Vse dodatne storitve, ki naj bi opravičevale višjo ceno na Simobilu, si lahko mirno nekam zataknejo. In taki userji bodo še ostale, ki še niso spregledali, da ne rabijo "premium" storitev, preusmerili na bob.