Odprodaja Miele

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Sem dokupil dodatno garancijo.In me 7 let ne boli glava.Ker po Garanciji,če crkne elektronika,toplotna črpalka.Je popravilo svinjsko drago...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Ne moreš da verjameš!
hysterical-1.gif

A ti kdaj prebereš samega sebe?
bonk.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Točno tako, kak Miele z 2 letno garancijo, verjetno je res šrot, če dajo kao slabe znamke Beko in Gorenje brez problemov 5 letno garancijo. Očitno res ne zaupajo v svoje izdelke, zakaj bi potem zaupali potrošniki in morda za 5% boljše stroje plačevali 70% več denarja, kot pri dostojni konkurenci.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Točno tako, kak Miele z 2 letno garancijo, verjetno je res šrot, če dajo kao slabe znamke Beko in Gorenje brez problemov 5 letno garancijo. Očitno res ne zaupajo v svoje izdelke, zakaj bi potem zaupali potrošniki in morda za 5% boljše stroje plačevali 70% več denarja, kot pri dostojni konkurenci.

Zato, ker je tako rekel MieleFan
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Sem dokupil dodatno garancijo.In me 7 let ne boli glava.Ker po Garanciji,če crkne elektronika,toplotna črpalka.Je popravilo svinjsko drago...
Meni so povsod ponujali podaljšano jamstvo, ki je daleč od pogojev garancije.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Miele se ne kvari ! (če pa se slučajno pokvari lastnik iz ponosa ne bo tega sosedom nikoli priznal....
smile-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....Ko sm mel Ljubo vaše Gorenje...v letu dni...odpovedalo prav vse...edin pleh še ostal isti...Sam serviser obupal...Enkrat Gorenje...nikol več Gorenje...pa če je garancije...15 let...ko me ne gane...Ko voli neka izvoli...
smile-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
Citat:
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....Ko sm mel Ljubo vaše Gorenje...v letu dni...odpovedalo prav vse...edin pleh še ostal isti...Sam serviser obupal...Enkrat Gorenje...nikol več Gorenje...pa če je garancije...15 let...ko me ne gane...Ko voli neka izvoli...
smile-1.gif

Nehi bluzit.
bonk.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....

Zanimivo psihološko stanje:človek,zaljubljen v gospodinjske aparate Miele
cheer.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Miele se ne kvari ! (če pa se slučajno pokvari lastnik iz ponosa ne bo tega sosedom nikoli priznal....
smile-1.gif

Seveda se ne kvari, ker ga dela BEKO, gor dajo samo napis Miele, za ovce.

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Ma kaki Beko..Obodin Cetinje...ga dela....jao jao jaooo...

Živa slovenska faušija...jz ti nisem kriv...če ga nimaš...maš pač Gorenje...k dajo nalepko gor...made in p.r.c.
smile-1.gif
..hahahaaa...podpiraj slovensko...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
20 let zdrzi. Ce peres en stroj mesecno.
Ce bi tako verjeli v svoj produkt bi ceno se za 10% dvignili in dali 10 let garancije. Ne pa da mahajo z najnizjo mozno. Ce bi to bilo en mesec, bi dali pa mesec garancije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
smile-1.gif
Ajd daj servisne naloge, da vidimo kaj si kupil za eno. Gorenje. Pa ne recem da je dobro (ker ga tudi sam pljuvam), pa verjemi da bi miele ce bo ga imel se bolj pljuval v primeru tezav. Ko sem kupil elektroluxov ps, sem ga spljuval po vseh forumih, ker ropota kot reaktivec. Dokler sem bil v garsonjeri je bil problem. Sedaj je v kleti hise. Tam se dere sedaj ze priblizno 8 al celo 9 leto. Brez servisa...... 2x sem filter preventivno odprl. Pa ga matram z vroco vodo na pipi obcasno.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ti se meni smejiš, ti ki si si kupil Miele, doplačal za garancijo? Zakaj že? Ker je tako kvaliteten?
Če kupim Kio- pač doplačam za garancijo, če kupim Mercedes- je pa ne rabim, štekaš?
Po moje ne, ker če bi se ne bi smejal.
Fantje ti samo hočemo povedat, da akcija, ki jo lepiš ni AKCIJA
17758-icon_confused.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Garancijo sem dokupil v slučaju...da mi po izteku 2 letne garancije odleti elektronika,topotna črpalka...da ne gre na moje stroške ampak na njihove...Slišal sem,da je elektronika okrog 400 eur+delo serviserja+prihod...ima da te kap...tako pa,mam vsaj 7 let brez skrbi...ker dan danes ni nč popolno več...sam zato sem doplaču dodatnih 5 let...boljše da grem na dopust...kot pa da plačam mastno serviserja...

Nalogov od Gorenja že zdavni nimam več...sem pa takrat kupil model,Simple&Logical-wa 22 s.Če ti je kej znano?

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Garancijo sem dokupil v slučaju...da mi po izteku 2 letne garancije odleti elektronika,topotna črpalka...da ne gre na moje stroške ampak na njihove...

Sej razumemo poanto,strah te je,da bo najboljšemu pralnemu stroju na svetu odletela elektronika
evil.gif
...ampak kje v tej enačbi je sedaj tisti njihov slogan,da so njihovi stroji "testirani na 20 let delovanja" s katerimi se hvalijo oz.razloži mi kaj si v praksi s tem lahko pomagaš...in kakšna bi bila razlika če bi napisali npr. "testirani na 500 let delovanja",garancija pa še vedno minimalna zakonska?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
mene pa zanima a res ti boljši pralni in sušilni stroji boljše operejo kot drugi?
mislim , otroške nabašem noter dam na 60 pa eno kapsulo pralnega praška.

a je miele tolko bolši kot gorenje al pa beko? boljše opere? manj ostane flekov? ker recimo elektrika v razliki med A in B razredom ne upraviči večjega stroška nakupa.

recimo ko je crknil 6let stra sušilec gorenje, sem šel po novega bekota najcenejšega. važno da je 5let garancije, vse ostalo so nianse. ker po 5letih bo že ta beko iztrošen ker sta dva mala otroka pri hiši in suši cca 12x na teden.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Jaz lahko za miele pomivalni stroj potrdim, da opere veliko bolje od bekota. Je pa res da je tudi bil konkretno dražji.