Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Točno tako, kak Miele z 2 letno garancijo, verjetno je res šrot, če dajo kao slabe znamke Beko in Gorenje brez problemov 5 letno garancijo. Očitno res ne zaupajo v svoje izdelke, zakaj bi potem zaupali potrošniki in morda za 5% boljše stroje plačevali 70% več denarja, kot pri dostojni konkurenci.
Meni so povsod ponujali podaljšano jamstvo, ki je daleč od pogojev garancije.Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Sem dokupil dodatno garancijo.In me 7 let ne boli glava.Ker po Garanciji,če crkne elektronika,toplotna črpalka.Je popravilo svinjsko drago...
Citat:
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....Ko sm mel Ljubo vaše Gorenje...v letu dni...odpovedalo prav vse...edin pleh še ostal isti...Sam serviser obupal...Enkrat Gorenje...nikol več Gorenje...pa če je garancije...15 let...ko me ne gane...Ko voli neka izvoli...
Citat:
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Miele se ne kvari ! (če pa se slučajno pokvari lastnik iz ponosa ne bo tega sosedom nikoli priznal....
Ajd daj servisne naloge, da vidimo kaj si kupil za eno. Gorenje. Pa ne recem da je dobro (ker ga tudi sam pljuvam), pa verjemi da bi miele ce bo ga imel se bolj pljuval v primeru tezav. Ko sem kupil elektroluxov ps, sem ga spljuval po vseh forumih, ker ropota kot reaktivec. Dokler sem bil v garsonjeri je bil problem. Sedaj je v kleti hise. Tam se dere sedaj ze priblizno 8 al celo 9 leto. Brez servisa...... 2x sem filter preventivno odprl. Pa ga matram z vroco vodo na pipi obcasno.Citat:
Men se še NIKOLI,ni pokvaril v 3 letih...in ga matram na polno...toliko v vednost....Ko sm mel Ljubo vaše Gorenje...v letu dni...odpovedalo prav vse...edin pleh še ostal isti...Sam serviser obupal...Enkrat Gorenje...nikol več Gorenje...pa če je garancije...15 let...ko me ne gane...Ko voli neka izvoli...
Citat:
Garancijo sem dokupil v slučaju...da mi po izteku 2 letne garancije odleti elektronika,topotna črpalka...da ne gre na moje stroške ampak na njihove...