Odpovedni rok, Zav. Triglav

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tvoj agent nima nobene veze na cenitvenem centru kjer ti ocenjujejo škodo, razen če je pred tem kaj mutil na svojo roko.
Lahko pa ti je v pomoč ob takih primerih v pritožbenem delu. A vsekakor ne v slovenceljskem stilu... vi mene boste jeb.al ne, a veste kdo sem jaz, imam 3 obvezna zavarovanja pri vas in vsak let pustim jurja...
Sem imel kar pestro dogajanje pri svojem škodnem primeru, je bil zastopnik vrok (krivec), a mi je njegov nadrejeni pomagal rešiti situacijo. Na koncu je bila win win situacija, mogoče na prvi pogled "neuspeh" zavarovalnice , a potrebno je pogledat z distance.
Konkretnega zastopnika pa ni več med zastopniki ZT, verjetno dela kje kot agent v kakšni agenciji ki dela za več zavarovalnic in veselo nadaljuje s svojimi rabotami...
Še vedno sem na ZT, praktično vsa zavarovanja imam tam (z izjemo zav. PRIZMA ki je na ZM). Pod črto mi tudi z dumpinškimi ponudbami ostale zavarovalnice težko ponudijo bistveno boljšo ceno ob IDENTIČNIH kritjih.
Mogoče imam samo srečo da je trenutni zastopnik res cool, ampak konec koncev lahko bi bili cool vsi zastopniki.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz tudi se nisem imel problemov s Triglavom... Noja... tudi z drugimi zavarovalnicami nisem imel problemov
smile-1.gif
... Sem pa veckrat slisal ali bral, da je vec tezav pri drugih zavarovalnicah sploh pri uveljavljanju skode pri avtomobilskem kasku ...
Noja... tudi pri Triglavu ne gre vedno vse tako, kot bi pricakoval... V zlahti so prenesli vsa zavarovanja od Triglava drugam... ker so imeli probleme pri uveljavljanju skode na soncnih kolektorjih zaradi vremenskih vplivoh (nevihta) ... Najprej je bilo receno,d a ne bo problemov... potem pa se je ustavilo pri izplacilu... Sicer podrobnosti ne poznam
smile-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Nevem kaj ima agent pri izplačevanju škodnih primerov.
V bistvu škodo prijaviš na njihovem centru, potem pa oni izplačajo ali pa ne (tako kot v mojem primeru)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Nevem kaj ima agent pri izplačevanju škodnih primerov.
V bistvu škodo prijaviš na njihovem centru, potem pa oni izplačajo ali pa ne (tako kot v mojem primeru)

Odvisno... Jaz sem poklical svojega agenta, ko sem imel izliv vode... pa je on potem poslikal in spisal zahtevek... Cez cas me je samo kontaktiral cenilec in sem moral poslati se sliko kopalnice pred adaptacijo ...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nekdo (OT?) je pisal o škodi na vozilu. To se ocenjuje na škodnih centrih, tam zastopnik nima nič zraven. Agent ti pa itak preproda polico, pokasira, potem se pa sam ukvarjaj z zavarovalnico...