odnos do živali

Stardec je šele 15 let star.
shocked-1.gif

Se mi je zdelo da je en provokatorski mulc, ki se skriva za nickom stardec
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Stardec je šele 15 let star.

Se mi je zdelo da je en provokatorski mulc, ki se skriva za nickom stardec
Ker se imaš pač za šefa tukaj, si lahko privoščiš v temi smetenje na račun stardeca. Daj debato v SPAM, da bom še jaz lahko kaj povedal, pa boš vidu kako se jih boš nažrl!

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Tole ni za obsojat! To je za bičat. Pa z žiletko zrezat. Pa najti je treba vse potencialne podobno razmišljujoče in naj zraven gledajo, kaj se zgodi takim, ki se spravljajo nad tiste, ki se ne morejo branit.

p.s. Res je butasto, da se v vsaki stvari najde Stardeca.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem na hitro preletel komentarje pod člankom-pa to ne moreš verjet kakega nasilja so sposobni raznorazmi "ljubitelji" živali.
bonk.gif

Sicer pa-možakar bi poklical lokalnega jagra in bi psa ustrelil, če že ne veterinarja. Ker takole muče

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem na hitro preletel komentarje pod člankom-pa to ne moreš verjet kakega nasilja so sposobni raznorazmi "ljubitelji" živali.
bonk.gif

Sicer pa-možakar bi poklical lokalnega jagra in bi psa ustrelil, če že ne veterinarja. Ker takole mučenje je res
stupid-1.gif

Pa stardedčevi čevapčiči po moje tudi niso hitrodelujoči.

Kaj šele pohane vilede....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa stardedčevi čevapčiči po moje tudi niso hitrodelujoči.
Če se želiš prepričat, lahko probaš. Samo povej, če bi rad zvedu!
PS: Pa da se ne bo zdaj spet najdu kakšen kljuikec in trdu, da sem jaz reku, da bom patriotiča zastrupu. Samo sprašujem ga, če bi se pač rad prepričal.
Citat:
Kaj šele pohane vilede....
Pohana vileda povzroči, da pes bolj intenzivno in z lepšim zvokom prdi. To ni nič kaj tazga. Vsak pes prdi.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
10.gif

Saj ne morem verjeti.... pravzaprav lahko, samo da pogledam skozi okno na dvorišče bližnje srednje šole...

Tale šmrkavec se bo seveda z dejanjem hvalil, namesto da bi doživel grajo ali pa vsaj neodobravanje, bo največja faca v Murski Soboti. Si kar predstavljam, kakšne debate se bodo odvijale: še enkrat bi ga, prasca, ta bo mu delal to, drugi ono.... (tukaj manjka bruh smajli).

Vsako živo bitje si zasluži spoštovanje, še posebej pa tisto, ki si samo ne more pomagati. In mislim, da tale kuža proti sadističnemu najstniku ni imel nobene možnosti...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
takšnega šmrkavca bi jaz osebno zvezal k drevesu in ga premlatil s leseno palico, potem pa bi še spustil psa na njega, da ga še on malo lepotno popravi....

uf-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kaj daš med maso za čevapčiče cviček da potem psa zvija?
hysterical-1.gif

Glede na to da tudi sam ne veš povedat kaj se dogaja daj prvo sam probaj, potem pa poročaj.
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
takšnega šmrkavca bi jaz osebno zvezal k drevesu in ga premlatil s leseno palico, potem pa bi še spustil psa na njega, da ga še on malo lepotno popravi....
Zelo zanimivo, kako ste pasjeljubci ljubeznivi in miroljubni ljudje drgač....

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Stardec, ti si eno navadno tele za na štrik!

če ne veš kak to zgleda, ti lahko še narišem, saj niti en tvoj post od teh 32xx ni napisan na ravni normalnega človeka oz. nekoga z večjim IQjem kot je danes zunaj stopinj....

bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
če ne veš kak to zgleda, ti lahko še narišem, saj niti en tvoj post od teh 32xx ni napisan na ravni normalnega človeka oz. nekoga z večjim IQjem kot je danes zunaj stopinj....
A tole si ti kao brihtno, inteligentno in z visokim IQ-jem napisal?
Citat:
Citat:
Stardec, ti si eno navadno tele za na štrik!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah takega mulca bi bilo treba ornk prefukat, ampak res ornk. tko da tud un k ga tepe ne bi vedu, da je mogoče še živ. Potem bi tistemu fotru, zapestje odsekal, kar tako za foro... ker se ga je itak naveličal.

Pa staršem od tega mulca socialno za vrat vrgel! Matr, da mulc pr 15 ne ve, kako čim bolj humano ubit žival. mislim... pah sej to ni res, kakšni ljudje rastejo po tej lepi sloveniji...

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Eh, kaj boš pretepal pa se spuščal na njihov nivo.. Tak folk ponavadi itaq najbolj boli če jih vdariš po denarnici... Ampak pošteno.. Ne par 100 €.. Pol bo 2x premislil če se mu mogoče ne splača psa zapeljat do zavetišča..