sej nisem vedla al naj dam kar pod primitivizem al kako (podobnosti s stardecem?) ..je pa prav, da se tudi o takih stvareh govori in predvsem obsoja http://24ur.com/novice/crna-kronika/poginil-za-20-evrov.html
Ker se imaš pač za šefa tukaj, si lahko privoščiš v temi smetenje na račun stardeca. Daj debato v SPAM, da bom še jaz lahko kaj povedal, pa boš vidu kako se jih boš nažrl!Citat:
Stardec je šele 15 let star.
Se mi je zdelo da je en provokatorski mulc, ki se skriva za nickom stardec
Če se želiš prepričat, lahko probaš. Samo povej, če bi rad zvedu!Citat:
Pa stardedčevi čevapčiči po moje tudi niso hitrodelujoči.
Pohana vileda povzroči, da pes bolj intenzivno in z lepšim zvokom prdi. To ni nič kaj tazga. Vsak pes prdi.Citat:
Kaj šele pohane vilede....
Zelo zanimivo, kako ste pasjeljubci ljubeznivi in miroljubni ljudje drgač....Citat:
takšnega šmrkavca bi jaz osebno zvezal k drevesu in ga premlatil s leseno palico, potem pa bi še spustil psa na njega, da ga še on malo lepotno popravi....
A tole si ti kao brihtno, inteligentno in z visokim IQ-jem napisal?Citat:
če ne veš kak to zgleda, ti lahko še narišem, saj niti en tvoj post od teh 32xx ni napisan na ravni normalnega človeka oz. nekoga z večjim IQjem kot je danes zunaj stopinj....
Citat:
takšnega šmrkavca bi jaz osebno zvezal k drevesu in ga premlatil s leseno palico, potem pa bi še spustil psa na njega, da ga še on malo lepotno popravi....
Citat:
Stardec, ti si eno navadno tele za na štrik!