Odnašanje smeti - inšpekcija

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Kako sedaj to izgleda, te poslikajo ali kaj. Moraš sedaj ko odneseš smeti še osebno imeti poleg
hysterical-1.gif

Kdo kaj več ve?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v javnih akntah je to an izi. heba je privat. poznam primer, ko so pogledali aknto privat his ein je zenska komaj dokazala, d anotri niso njene stavri, ampak je nekdo drug vrgel..dobila je opomin.

kazen je bila v tistih krajih odlicna..prekinitev odvoza odpadkov

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Madona si se zatipkal
smile-1.gif
Jah meni ni jasno, recimo da me slika iz strani in se obrnem in jaz to vidim. Kaj potem mi reče osebno in jaz ji seveda ne dam. Recimo, da živim v blokovskem naselju, kaj mi more? Sliko iz profila ima to je pa tut vse, podatkov mojih nima; do prihoda policistov me ne sme zadržati... Ne vem kak bo to izgledalo. Razen če jim ne bodo spet dali kaka pooblastila, kot jih ima že vsak ku****c danes, od redarjev naprej.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v blokovskem anselju ti ne more nic. nisem ap v to 100% prepričan.

v hisah, kjer maš svojo kanto..je pa

aztipkal sem se, ti ap razumel poanto..torej alles gut

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Jap, upam da se ne spomnijo kaj novega. Ker razumem ločevanje in vse, samo potem naj bodo tudi prispevki nižji...., ker da jaz za komunalno podjetje delam in ločujem, da njim potem ni treba, ker potem veliko surovin prodajo naprej..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Jap, upam da se ne spomnijo kaj novega. Ker razumem ločevanje in vse, samo potem naj bodo tudi prispevki nižji...., ker da jaz za komunalno podjetje delam in ločujem, da njim potem ni treba, ker potem veliko surovin prodajo naprej..

pfuj
kaj pa skrb za naravo..če en boš ti..patrie ne bodo..so na anfto..ne na plin. čuvaj deželo...in nekoč ti bo hvaležna.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Jaja, sej skrb za naravo, kaj pa tisti dimniki 2-3 km stran od mene, ki na dan v zrak zmečejo toliko kot jaz v 10 življenjih? A to je pa kaj? Seveda, naje*** anjnižji sloj...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.188
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v javnih akntah je to an izi. heba je privat. poznam primer, ko so pogledali aknto privat his ein je zenska komaj dokazala, d anotri niso njene stavri, ampak je nekdo drug vrgel..dobila je opomin.

confused-1.gif

An zdrvaje!
nahrung002.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Od medvod naprej, sej ma vsak kraj kako manjšo tovarnico, ki komaj preživlja sebe, kaj šele da bi imela za neke hude "čistilne filtre", se pa vidi saje čez cel dan

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

confused-1.gif

An zdrvaje!
nahrung002.gif

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

confused-1.gif

An zdrvaje!
nahrung002.gif

hysterical-1.gif

no, nisem uzaljen..sem le nekaj pametnega povedal..glasnik tisine pa nic..tko to gre.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ta je v stecaju..a ni

Ma saj ni edina, samo toliko o tem, kako skrbimo za naravo, tisti ki so največji osneževalci imajo proste roke, nam pa gledajo kaj v kante dajemo
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nekje je treba zacet..smeti ostanejo..na abrju..tele saje pa mogoce odnese do hrvaske..al pa vsaj v sosednjo obcino.

drgac pa s predlogi an dan..in ideje..kaj je lazje andzorovati, urediti..fizicne osebe al take firme

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Jah če je pravna država, je za vse enaka, torej kje je večji napredek po tvoje, če "omejiš" velike ali male ???

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce ze ne locujete, dejte vsaj pazit, da ne bo kaka posta z vasim imenom v smeteh:D

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Jah, bolje sedaj zapret kot pa čez 5 let, torej na "dolgi rok", pa s tem da jim na koncu zadnje leto ko še delajo obljubljajo plače....