Odkrušen zob

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
sem napisu na začetk, da sem padu po nesreč in to grdo.
Aja no, saj bo bolš.
Dokler ne dobiš novega zoba, takrat ko se boš smejal, si z roko usta zakrivaj!

BTW: A si se spotaknu?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Po stopnicah je padu
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Živjo

Ali bo dobolj 40 evrov pri privat zobarju za belo plombo na sprednjem zobu na dvojki
. Odlomu počes in prov grdo zgleda. Ravno prejšnji mesec sem po nesreči padu in se mi je odlomu.

lp

bela plomba stane variabilno od 30 pa do 100 € - vse je odvisno od zobarja.
Jaz dam pri svoji zobarci za komplet "operacijo" z injekcijo 61€.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
noben me ni usekal
Jasno, da ne.
Ti si nekoga z zobmi v čevelj usekal. Pa z učem si ga v pest užgal in s trebuhom si ga v koleno udaru.
Dobro si ga namlatu..
hysterical-1.gif

Pa z nosom mu je čelaka stisnu, to si še pozabu.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Jest sm padu po asfaltu, odbil 1,5 zoba....mi nalima nove zastonj (dopolnilno zdr.zav.)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No meni tole ni cisto jasno glede placil, pa vseeno. Sam hodim k privatniku z koncesijo, placam nikoli nic. Edino belo plombo vsako drugo placam. Aja pa injekcijo vcasih ja. To je tako, ce se misli norca delat grem drugam, tako da mora tudi kaj skonto dati, itak v meni vidi samo denar in tista injekcija ali bela plomba se na celotnem racunu ne pozna nic. Itak zobar za vsakega pacienta dobi 50EUR letno menda, tako da nekaj ze moras imeti zastonj - in ce pogledam za nazaj sem ravno 1x na leto imel zastonj plombo in injekcijo.

No uglavnem pozanimaj se, ce odkrusen zob ne krije zavarovalnica, mislim da bi moralo biti popravilo tega zastonj
wink-1.gif
Pri nekom z koncesijo mislim.

LP

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No meni tole ni cisto jasno glede placil, pa vseeno. Sam hodim k privatniku z koncesijo, placam nikoli nic. Edino belo plombo vsako drugo placam. Aja pa injekcijo vcasih ja. To je tako, ce se misli norca delat grem drugam, tako da mora tudi kaj skonto dati, itak v meni vidi samo denar in tista injekcija ali bela plomba se na celotnem racunu ne pozna nic. Itak zobar za vsakega pacienta dobi 50EUR letno menda, tako da nekaj ze moras imeti zastonj - in ce pogledam za nazaj sem ravno 1x na leto imel zastonj plombo in injekcijo.

No uglavnem pozanimaj se, ce odkrusen zob ne krije zavarovalnica, mislim da bi moralo biti popravilo tega zastonj
wink-1.gif
Pri nekom z koncesijo mislim.

LP

Problem je dobit zobarja s koncesijo, ampak jutr grem v Ljubljano k dvema k mata koncesijo, mislim, da bom moral doplačat za belo plombo, če pa je privat pa odkrušen zob ne bom pocen plačal. Sploh pa sprednji.