Odjava plina

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Od 27.9. ne bu ne mu.
Gledam, da po pogodbi, bi moral v 8dneh po prejemu odjave prit odčitat števec in da se zadeva nekam premakne.
Oddal sem uradno verzijo prek obrazca na butan plin. Imam na mailu, da so to prejeli in pa kopijo poslanega obrazca.

Poslal sem še mail odgovornemu za ogrevanje iz cistern, ne j.ebe 5%. Ga kličem že 2 dni na direktno cifro, 10x v prazno zvoni, potem se pa itak oglasi odzivnik. Enko pritisnite za to in to, dvojko blabla.

Katastrofa.

Je pa dejstvo, da je do števca njihovo, od števca naprej do stanovanja moje. Zaprl bom ventil pred števcem, ker jih imam poln k. Čakam, da zmontiram bojler že 14dni.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Evo še en teden je minil, me ni bilo tolko doma, da sem kar malo pozabil na ta plin.
Mislite, da je že kaj bilo? Danes spet kličem kot zmešan. Upam, da mi uspe koga dobit. Javim.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Dobil odgovornega, se bo uredilo. Bo kar po hitrem postopku, ker so malo "zasrali" in niso posredovali mojega maila izpred 3 tednov naprej. Bomo videli.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
No, po klicu sem takoj dobil mail, da je posredovan nalog za demontažo. Pohvale. Ampak:

To je bilo 20 oktobra, zaenkrat še nobenega ni bilo naokoli, na mail spet nisem dobil odgovora, da bi vsaj približno vedel, kdaj pridejo, da si lahko vodovodarja zrihtam. (poslal sem mail v četrtek in danes)
Zaenkrat pa vse skupaj od poslanega prvega maila traja od 27.9.

Zanimivi tički so tile na butan plinu.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.960
605
113
pa reč jim, da včasih mal smrdi okol bajte
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Podobne teme