Seveda pomaga. Srna veliko bolje vidi če sveti luč.Obujam temo.. Bi srnjad odgnale solarne senzorske luči? Torej ko bi se srnjad približevala, bi se prižgala luč.. Kaj mislite, bi pomagalo?
Seveda pomaga. Srna veliko bolje vidi če sveti luč.Obujam temo.. Bi srnjad odgnale solarne senzorske luči? Torej ko bi se srnjad približevala, bi se prižgala luč.. Kaj mislite, bi pomagalo?
Zdj...najbolj boš videl kaj se dogaja če boš snemalSicer ob sončnem vzhodu nisem auf, ampak mislim, da to delajo ponoči, ker je čez dan po mojem preveč avtov in ljudi.. Nisem pa neki strokovnjak..
Spet mi je hudič kosmati pojedel liste iz trsov... Pa figo mi brusi z rogovi... In to dvoje je kar blizu skupaj in tudi kar blizu hiše...
Nevem, če obstajajo kaki piskači ali pokači na senzor - da ko bi zaznal neko živad, bi malo spokalo...
Povsem enakovredno predlogom o sirenah.super za psa, res. in sosede.
Kaj se matrate s to tehnologijo. V sadovnjak priveži glasnega psa, pa ne bo blizu nobene srne
Povsem enakovredno predlogom o sirenah.
Privezan pes je enakovreden pasjemu lajanju posnet na zvočniku kamere.Kaj se matrate s to tehnologijo. V sadovnjak priveži glasnega psa, pa ne bo blizu nobene srne