Motiš se, enako kot Stepišnik in vsi ostali. Koristi jim danes, jutri, dolgoročno bo pa njihova stranka pristala na smetišču zgodovine, on pa bo imel usrano ime do konca.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V zadnjem stavku se krepko motiš. Politično kadrovanje je še kako koristno za ministra (subvencije), stranko (odpri seski za odtekanje našega denarja) - edino za državo se v PS bolj malo brigajo.Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Problem je, da njegov predpostavljeni NE ve, da je politično kadrovanje slabo zanj, njegovo stranko in njegovo državo.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Starih obrazov se hočete znebit, novi obrazi tudi niso kul,....Kaj bi vi dejansko radi?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj priimek ni pomemben, važna je pripadnost državi/deželi v kateri živiš.
Maister recimo tudi ni slovenski priimek, pa je bil velik Slovenec.
Poznam kar nekaj ič-ev druge in tretje generacije, ki so 100x bolj slovenski kot kakšen kravakonj.
Kako, če je pa na ič?Citat:
Uporabnik skala pravi:
bohorič je slovenski priimek!!!
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj priimek ni pomemben, važna je pripadnost državi/deželi v kateri živiš.
Maister recimo tudi ni slovenski priimek, pa je bil velik Slovenec.
Poznam kar nekaj ič-ev druge in tretje generacije, ki so 100x bolj slovenski kot kakšen kravakonj.
S tem se strinjam, jih poznam tudi sam. Vendar za tiste partijske sinove dvomim, da so kakšni veliki patrioti. Prej jugonostalgiki.
Glede priimka pa je bilo mišljeno, da me čudi, kako lahko nekdo z nemškim priimkom časti južnjake.
Sicer je Bohorič hrvaški priimek, pa mi je vseeno lažje prebavljiv kot Arsekiæ.
Ja. Ker so priimki nastali iz imen (kaj jaz vem, recimo Jovanovič (od Jovana), Markovič (od Marka), Teletovič (od TeletaCitat:
Uporabnik titov pravi:
"ič" je marsikateri slovenski, recimo "vič" ni pa nobeden.