Octavia II in vrata prtljažnika

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Od danes ne morem odpreti vrata prljažnika. Ponavadi ko si pritisnil na gumb, se je slišal, kakor en motorček, sedaj pa je prazno..

A je imel kdo enake tezave? Oz lahko kej pomaga?

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
436
24
18
Gorenjska
Pozdravljen,

Naprej preveri varovalke, če so vse OK, imaš verjetno problem s stikalom v prtljažnih vratih, ki je korodiral, ali pa z instalacijo v gumijastem delu med avtom in pokrovom prtljažnika.

Lahko pa ti je odpovedal tudi motorček, vendar je to malo verjetno.

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Hm,.. a to lahko kej sam pogledam, a moram na kaksen servis peljat? Kej svetujes?

smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Pogledat k štromarju, najprej pa preveri kaj vse še ne dela.

Meni je recimo šla tretja štop luč, ko pa sem se jo spravil menjat sem opazil celo sranje z napol pretrganimi kabli. Zadevo je potem dokončal štromar seveda, saj je moral porihtati praktično polovico kablov, ki grejo v zadnja vrata.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Poglej, če lahko odpreš prtljažnik z notranje strani.
Na prtljažnih vratih bi moral biti en pokrovček in pod njim mehanizem za mehansko odpiranje vrat.
Najverjetneje ti je šel kabel na pregibu.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
olfa: hm,... ok,..
hipnotik: sem gledal,..sam ne vem kaj bi tam moral narediti, da bi lahko odprl vrata.......

a je kaksen dober stromar v okolici kranj? al naj jo kar k Vrtacu peljem?

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Če je tam pokrovček ga snemi in s prstom premakni vzvod levo ali desno in vrata se odprejo.
Potem pa malo pretresi kable in če bo začelo delovat je tam napaka.
Drugače pa obvezno k avtoelektričarju.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Da zaključim,... vzvod je bil "zarustan", smo ga ocistili,.. sedaj dela, bom pa videl do kdaj
smile-1.gif