Imam mazdo 6 sportcombi uvoženo iz Italije, l.2004 100kW, z vso opremo razen navigacije (usnje, bose, xenon...). Zaenkrat brez težav. Sem pa na splošno razočaran nad avtom, kljub temu da mu ne manjka nič. Poraba med 7,5 in 8 l /100 km pri dokaj umirjeni vožnji. Težko prideš pod 7l. BC kaže čisto narobe (kot je že en zgoraj napisal), notranjost plastik fantastik, izdelava takotako, sedeži niso nevemkaj (čeprav usnjeni), menjalnik je poglavje zase (če ne bi peljal ene par avtov preden sem ga kupil, bi mislil da je pokvarjen). Edino kar je v redu so pospeški.
Fotr ima octavio 2.0 bencin l.2001 pa tudi ni ne vem kaj, ampak pri takem avtu (za takrat zelo ugodno ceno) tudi rahlo zamižiš. Plastika je tudi bolj poceni, opreme ima kar nekaj (climatronik...). Težko bi se odločil. Po moje za nobenega od zgoraj naštetih.
Za primerjavo (sedaj me bo večina popljuvala, avto sem imel dve leti) imam v glavi a4 l.2002 TDI 96kW. Kljub napakam se mi zdi svetlobno pred zgoraj naštetima in manj opreme. Cena je pa primerljiva.