Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Cene višje kot v Ljubljani? Višje kot kje? Precej dvomim.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Danes bil pri gasperju v prevojah, kater slovi po velkih porcijah. Enkrat smo bili druzba 10 ljudi in zelo veliko jedli za komplet 110eur, danes narocil ramstek dobil sigurno okol 550g mesa ali se vec a nisem mogu vrjet, meso srednje pecen mehak in rdec na sredini, ampak take zilavosti pa se ne, zilavo da sem komaj rezal in komaj zvecil. Nevem a je to praksa ali pa slucaj????
a si kej reku tastarmu?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zgolj opazka, ampak za male pare na kile mesa v eni kmečki oštariji ne vzbujajo pričakovanj, da bom jedel vrhunsko. Sicer pa meni osebno te prenažrte oštarije ne pašejo. Nisem še bil, sem pa slišal kakšne porcije imajo. Bolano. Kot da bi se norca delal iz hrane.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti greš skoraj vsak dan, si že navajen, pri meni mora biti res katastrofa da izrečem kritiko.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Seveda mas prav ampak nekateri imamo radi mir, drugi show, ceprav bi tokrat mogu bit show, drgac pa sele sedaj vidim da pise da je to poprov steak in nima veze z ramstekom ali podobnim tako da je mogoce zarad tega pac navaden kos mesa, ceprav zile pa to se vedno ne oporavicuje.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti greš skoraj vsak dan, si že navajen, pri meni mora biti res katastrofa da izrečem kritiko.
Uh. ne. Dokaj redko, v resnici. Ampak 99% zelo dobro. Pa se razvadiš
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Uh. ne. Dokaj redko, v resnici. Ampak 99% zelo dobro. Pa se razvadiš
No samo da ti tekne