Osebno nisem bil, je pa sodelavec pohvalil ambient in hrano (lokacija pa je itak idealna). Osebje so večinoma tujci in nekatere to zelo zmoti.
Pravzaprav je čisto solidna gostilna. Pizze so dobre ostala ponudba pa tudi, porcije so dovolj velike, da ne ostaneš lačen...Pač povprečna gostilna z raznovrstno ponudbo jedi. Tole s tujci mi je smešno, če je osebje prijazno, vljudno, profesionalno in dosega vse higienske standarde.....mi je vseeno kdo me postreže.Je že bil kdo tu? Mnenja?
Camino – Restavracija
camino-restaurant.si
Domina zdaj fura "blosko jezero". Edino ne vem , al so cene z blok al z jezera.Morda so pa res v zadnjih letih propadli. Je že kar nekaj let, kar sem bil pri njih.
Prejšnjo temo sem zaklenil in prilepil na vrh foruma, ker je zakladnica nasvetov.
V tej temi pa predlagam, da se javljate tisti, ki imate voljo, da celovito opišete gostilne/restavracije/kmečke turizme/pizzerie/okrepčevalnice/fast foode- torej vse, katero ste obiskali, pa naj bo v tujini ali doma.
Predlagam lestvico od 1-10
Ocenjevali bi:
-postrežbo
-prijaznost
-čistočo
-kvaliteto glede na ceno
-vinsko karto
-sanitarije
-splošni vtis
Če ima kdo še kaj dodati naj napiše...KTM električno kolo
Sem pred 2-3 meseci šel tja na malico, po nekem priporočilu. Naročil sem golaž s kruhovim kipnikom in je bilo vse skupaj ena velika žalost. Kruhov kipnik je bil trd kot kamen, golaž bolj povprečen. Gazda, oziroma natakar je nekaj glumil, da je pri njih potrebno naročiti kaj resnega . Precej klobasanja in vse ohhh in sploh, izvedba pa bolj kilava. Obiska ne priporočam, oziroma odsvetujem.
Grof je čista industrija. V ponudbi imajo 100 različnih jedi pa vse bolj švoh.Poznal ex Stormanove fransize, v tozadevni bil prvic. Sicer verjamem za pivo in tortico poleti cist v redu ker zna bit pri Grofu vedno polno. To je pa to.
True that!Grof je čista industrija. V ponudbi imajo 100 različnih jedi pa vse bolj švoh.
Bolje na meniju 10 stvari, pa tisto top
Na Trojanah so bili vedno znani po dobri hrani. Posebej po telečji obari.Šoferska mamica je bila še dolgo po Štormanu OK, ker jo je prevzela ekipa, ki je prej tam delala. Kot rečeno dvakrat sem obstal pred zaprto gostilno - me ne vidijo več.
So me pa zadnjič pozitivno presenetili na Trojanah.
Tam kjer so krofiTrojane krofi, al ona druga? Nista tam 2?
Kolikor sem razumel je sedaj vse isto, oz. je stara bajta bila zaprta, delala je restavracija pri krofih.Trojane krofi, al ona druga? Nista tam 2?