Obžalujoče zmešanke

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz...

da smo ženske take kot smo in moški taki kot so, je kriva vzgoja nas samih.

dečke vedno učijo, da se morajo z avti igrat in z pištolami, pa play - station uporabljat pa biti računalniški freaki, kar se tiče pospravljanja za sabo - tega pa ni bilo (razen svetlih izjem). sobe so jim večinoma mamice pospravile. zato pa ne morejo tudi pri svojih 30+ letih vedet, da umazano perilo roma v koš za umazano perilo v kopalnico ipd.

punce se moraj s punčkami igrat...kupijo jim plastične kuhinje in majhne posodice, da se jih pol vzgaja v velike ženske, pa kuhat morajo vedet, pa seveda pospravljat - le kako si bodo drugače dedca našle??

mislim totalno zgrešeno...
stupid-1.gif

mam 2 starejša brata in medtem ko sta ona2 veselo gledala tv sem jima jaz mogla sobo pospravljat, kuhat peglat pucat etc.

[censored] pa tak sistem.

hočem rečt, nasploh smo v bistvu ženske (mame) krive, da so moški taki kot so (pravim razen izjem)

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Točno to sem hotel povedat par postov nazaj. Ne govorim o tem, da more zdej moški to delat ampak je pa fajn da se ga to navadi. Pri nas je bilo sicer bolj po sili razmer, ampak sem si že v 3-jem razredu do konca skuhal kosilo, ki ga je mami prej pripravila. Ko je šla sestra v 1 razred je blo treba še njo nahranit, ker je pač 7 let mlajša od mene. Staršev ni bilo doma nobenega problema. Otroke se preveč ujčka in ratajo totalno nesposobni in nič ne znajo. Naši starši so sami zidal in večinoma vse sami nardil. Me zanima kolk današnih sinčkov zna kej takega nardit.

Eno vprašanje. Koliko moških na forumu zna srajco zlikat?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ker morate že itak likati doma. Srajco sicer slabo zlikam, sem pa sposoben z golo roko presekati manjši hlod. A to šteje?
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ker morate že itak likati doma.

QFT
evil.gif

drugače sem hotel pa povedat, da tud če ti doma ni blo treba nikoli pospravljat, likat, prat,... so te v vojski fejst naučil reda.
no, tega pri današnji mladini pač ne moreš več pričakovat - kvaliteta pada
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
jz sm eden redkih na forumu, ki zna vse kar se smatra pod "ženska" opravila
tongue-1.gif

Ženske rabijo koga, ki bo znal tud kakšno moško opravilo narest.
evil.gif

torej lahko sklepamo da tebe sploh ne rabijo?
confused-1.gif