Obžalujoče zmešanke

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kaj se to dogaja zadnje čase.

ženske imate namreč res čudne izpade zadnje čase... kolega pusti ženska, ampak kako: še prejšnji dan mu govori, da ga ima rada, še več, da ga ljubi, naslednji dan pa - ej sorry, jaz ne morem več.

okej, k bi to bil osamljen primer (moj je še hujši, tukaj je vsaj noč vmes, pri meni je šlo vse skupaj v franže v parih urah), drugega kolega je ženska spet pustila in to po tem, ko mu preko sms-a zlije vsa svoja čustva na plan in kako je oh in sploh srečna, dva dni kasneje mu pa pribije, da to ni to. po tem, ko sta imela večmesečni premor in ga je skoraj da na kolenih izprosila, naj ji oprosti in jo vzame nazaj...

a kar je še bolj zanimivo - za vse te čudakinje do zdaj sem (smo) izvedel(i), da jim je bilo kasneje žal...
13.gif
sicer ne od njih direktno, ampak od zanesljivih virov...

toliko je enega govora o tem, kako težko je danes pametno osebo spoznati, potem pa takole.

se vam ženskam zadnje čase res malo keglja, ste samo potrebne pozornosti in ne tiča ali dejansko lahko ljubezen mine v parih urah?

stupid-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nekateri moški imate/jo zanimivo lastnost, ki se je sploh ne zavedate....selektivno poslušanje in posledično dojemanje stvari, ki jih bejba pove...pove kaj jo moti, pove drugič kaj jo moti, če ga ima rada in je ful vztraja pove še tretjič, potem pa vsaki pametni dopizdi in gre...potem pa njegov:zjebala me je in šla, pa tako super vezo sva mela
stupid-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
za enega kolega lahko trdim, da je bilo vse v najlepšem redu, pri drugem pa kot sem napisal, ga je rotila naj se vrne k njemu, potem ko se je, ga je po nekaj tednih (mislim da 14 dneh - še to ne) odjebala...

ne vem, če je bilo to dovolj časa...

pri meni je bila stvar zelo podobna - sicer mi je določene stvari pojamrala, ampak sva jih razčistila na licu mesta... ampak dobr, moje je že pospravljeno - omenil sem zato, ker je pač stvar zelo podobna...

tko da, Diablo... ne bo jokanja... sorry...

@Diablo

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a ves da sem jaz vedno mislil da si star tam okol 20, pa da te zjebejo do konca, na polno..pa si mislis, okej otrok se je , zivljenje ga bo ucilo. Ampak!!! Ti nisi star 20 anede?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, no... mislim, da ženski še marsikaj ni jasno... me je pa presenetlo vse skupaj, ker sta bila res lep, funkcionalen par, s skupnimi cilji...

@Diablo: ti si bolj polpismen, oz. ti koherenca mal probleme dela, a ne da? kdo piše, da je mene kdo sjebal? tudi, ko se je meni to zgodilo, me ni sjebalo... it just happened... in sem se soočil s tem, premislil in se mogoče kaj naučil... kapiš? verjetno ne...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ja, no... mislim, da ženski še marsikaj ni jasno... me je pa presenetlo vse skupaj, ker sta bila res lep, funkcionalen par, s skupnimi cilji...

na zunaj
smirk-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Nekateri moški imate/jo zanimivo lastnost, ki se je sploh ne zavedate....selektivno poslušanje in posledično dojemanje stvari, ki jih bejba pove...pove kaj jo moti, pove drugič kaj jo moti, če ga ima rada in je ful vztraja pove še tretjič, potem pa vsaki pametni dopizdi in gre...potem pa njegov:zjebala me je in šla, pa tako super vezo sva mela
stupid-1.gif

Podpis. Žal zna biti to res eden izmed odgovorov. Ljudje v zvezah včasih sploh ne vidimo svojih napak.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
hm....mogoče je bila res kje kriva ženska, but, it takes two to tango....zakaj pa je šla narazen z njim, a mu ni povedala?

po drugi strani pa ... komunikacija ni verjetno bila na najboljši ravni .... ali?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je res. se strinjam, prav ta napaka me je koštala 2 letne veze. ampak sem se naučil, da je partnerko treba poslušat - sem jo poslušal, upošteval njene želje in vse... pa še vedno isto sranje... se pravi, da pri tej matematiki neki ne valja...

ampak okej - če smo tako neposlušni, zakaj je potem vsaki žal, da so nas skenslale?

in še nekaj, ravno sem izvedel, da naj bi ena zmešanka pač končala zgolj zato, ker je bilo prelepo, da bi bilo res...
13.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
[censored] no a si res tolk naiven, da verjames temu sranju...babe pac govorijo kaj jim pase pa kaj pol drugi verjamejo...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
to je res. se strinjam, prav ta napaka me je koštala 2 letne veze. ampak sem se naučil, da je partnerko treba poslušat - sem jo poslušal, upošteval njene želje in vse... pa še vedno isto sranje... se pravi, da pri tej matematiki neki ne valja...

ampak okej - če smo tako neposlušni, zakaj je potem vsaki žal, da so nas skenslale?

in še nekaj, ravno sem izvedel, da naj bi ena zmešanka pač končala zgolj zato, ker je bilo prelepo, da bi bilo res...
13.gif

Ne verjami vsega kar ti ženske rečejo.
evil.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a ves da sem jaz vedno mislil da si star tam okol 20, pa da te zjebejo do konca, na polno..pa si mislis, okej otrok se je , zivljenje ga bo ucilo. Ampak!!! Ti nisi star 20 anede?

@Dizzy: Se moram kar strinjat s citatom. Pa naj gre zate, za kolege, za kogarkoli - to se dogaja ljudem v poznih najstniških/zgodnjih dvajsetih letih, ko so zveze ene bedne romance in ko se folk dejansko v 90% še išče, čustvena zrelost pa je še nedefiniran pojem. Zdaj pa ne vem, ste dedci iz vaše klape tako mladi, ali se enostavno kolektivno palite na smrklje.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Se že meni tudi zgodilo neke podobnega, ampak se sploh nisem trudil razumet tega, ker še pomoje same bejbe nevejo kaj bi rade in kako je kaj, kako bi še te sploh naj mi to zastopli!
bonk.gif
Ja no blo je pa tak, tud je bla neka pavza vmes in pol čez nekaj časa začnejo padat maili kak nemore več brez mene pa, da me ljubi in oh in sploh........(bulshit) No in jaz kmet z dobrim srcem sem nasedel njenim zvijačam! Pol je pa spet seveda to čez nekaj časa minilo in je ugotovila, da pa le nisma za skupaj...ampak to je zaj bila zelo skrajšana gverzija zgodbice!

Mislil sem samo pokazat, da bejbam ful neke dogaja pa še same nevejo kaj
stupid-1.gif