Obvestilo redarstva (LJ)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Dobiš listek na katerem piše člen, da je avto bil slikan in da se na to ne moreš pritožiti, ker ni uradno oz. nekaj takega. Pa da je polovička 20€, cela kazen pa 40€. Pa datum in ura sta gor. Za foro poglej številko računa, ker človeški razum ne pozna meja in je lahko osebni. Drugače pa lepo čakaj, da dobiš plačilni nalog na dom, druzga ni.

http://www.ljubljana.si/si/mol...ja-in-odgovori/

Na zgornji povezavi imaš številko računa, domnevam, da se morata ujemat.

Pise da gre le za obvestilo o prekrsku in da zato pritozba ni mozna. Ce pa ne placas pa dobis domov placilni nalog na katerega pa je pritozba mozna.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.113
6.942
113
pri taščici
in za pritožbo na PL imaš časa 8 dni se mi zdi, jaz pa na njihov odgovor na pritožbo (+ ali -) pa čakam od začetka avgusta. Skratka več kot tri mesece

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
in za pritožbo na PL imaš časa 8 dni se mi zdi, jaz pa na njihov odgovor na pritožbo (+ ali -) pa čakam od začetka avgusta. Skratka več kot tri mesece
Kaj so te pa spet obdolžili?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.113
6.942
113
pri taščici
Brez zveze da razglabljam o tem tule, ker bodo nekateri pametni. Zakoni so pac zato da se krsijo in pisejo kazni. Aja krsi jih drzava-mol.

Nazadnje urejeno:

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
hjao, na kaj vse se folk proba vadit ven. dej odraste pa začnite nost odgovornost za svoje početje, pa najprej si zakon preberi, preden se sklicuješ na prometne znake.

Like!