Obveščanje o odgovorih na temo ne deluje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ksz

Zadnje dva dni se mi dogaja da ko brskam preko telefona preko pda.alter.si mi skoraj vsak drugi request vrne "requested item could not be loaded (status code 500)"

Dopolnjujem: To s emi zgodi vsakic ko zelim rpeko telefona odgovoriti tako, da bi citiral sporocilo uporabnika pred menoj.

a sedaj si pa še softi-worm fasal?

Ne jaz sem njegov alter

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ze deluje obvescanje preko maila ...
aplauz.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
no ce ti kaj pomaga:
Ce sem s telefonom preko wirelessa, mi ob odgovoru na temo napise da je moje sporocilo objavljeno, nato pa me ne redirecta nazaj v forum. Ce isto naredim preko neta od mobilnega operaterja, pa mi sporocilo sicer objavi, izpise pa napako ki sem jo omenil ze zgoraj. Ce preko mobilnega neta hocem odgovorit s citatom, pa mi takoj izpise napako in odgovora ne morem ne urejat, niti ga ne objavi. Po mojem skromnem mnenju je nekaj narobe v delcku kode ki skrbi za redirect. Bom pa sam testiral se z drugimi telefoni da vidim ce je drugje enako.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
zadeva se vedno ne dela. Sem pa prisel do novih ugotovitev:
Enaka tezava kot pri citiranju, se pojavi tuddi ce zelim urejati sporocilo. Ocitno je problem le takrat, kadar skusa forum v polje za odgovor ze pripraviti ali quotano sporocilo ali pa besedilo ki ga je potrebno urediti. Sklepam da bi znal biti problem nekje okrog spremenljivk ki ta podatek vsebujejo oz pri generiranju vsebine iz te spremenljivke. Ugibam, ne poznam kode foruma.