Obutev. Težave s kožo na stopalih. Gradbenik!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
48ur dnevno .
tole je pa lapsus kajne
wink-1.gif

hmm ne vem franci, bratranec franci mi je zrihtal neke "odprte" nizke čevlje s kapico (dobili v službi). Lahko jih dobiš na vpogled, mogoče ti jih lahko zrihtam celo za sprobat (moji so že predalani
wink-1.gif
)
Včeraj je pri kolegu nekdo prodajal neke čevlje, "narejene"? v okolici Tržiča (jazbec jože, če ga slučajno kdo pozna). Nisem se toliko spuščal v kvaliteto, ker sem ga zasu z drugačnimi vprašanji (saj veš moja noga je tudi zbirčna pri čevljih)

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Nope ni lapsus, žuri pa to!
evil.gif

Recimo kakšen poletni open-air festival je velikokrat bil "obut" več dni! In najboljša stvar, ko končno sezuješ čevlje ... diši po usnju!
grims-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Jaz sem nosil, če se je le dalo, gojzarje. So dost boljši, kot delavni. Seveda, če sem mogel s žabo delat, pol s kapco ( mi je enkrat sam nogt na palcu odnesla). Sem pa enkrat videl kot sandale s kapco. Mi je zelo žal, da jih nisem kupil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Imaš ti slučajno žure na kakšnem drugem planetu, kjer je dan daljši, ali imaš čudno uro?
SIcer pa ti verjamem, da si lahko 48 ur v istih čevljih (včasih so imeli samo en par, pa še tistega več let) samo ne v enem dnevu
wink-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Poskusi dobiti katere od Kapriolovih čevljev. Uvoznik je Gradimpex , dobiš pa jih tudi pri Kalcerju (naročijo jih pri Gradimpexu), če ti je slučajno lokacijsko ugodneje. Jaz sem jih kupila pred dobrimi tremi leti za delavce (nedrseč podplat, inox kapica, neprebojni podplat) in začuda nobeden od njih ni jamBral, da bi se mu pretirano potile noge al da bi se morali doma sezuti že pred vrati
grin1.gif
, da pa so ti tudi ok. Prvi teden so jih malo boleli in pekli podplati, naprej pa je bilo ok.
Glede potenja nog pa tako: v lekarni se menda dobi ena super zadevica, krema, žal ne vem, kako se ji reče, ampak če boš opisal svoje težave, ti bo farmacevtka najbrž dala tapravo stvar. Če pa izvem za ime izdelka, ti sporočim.

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Mogoce bi se pogledal Wurth-ovo trgovino, ki je specializirana s temi izdelki. Kolega je avtomehanik, in pravi da imajo vsi sodelavci wurth-ove cevlje.
Za nogavice ti pa toplo priporocam izdelke iz bambusa. Tudi sam sem najprej vihal nos, ampak je razlika, ce ne verjames si kupi vsaj en par.
Lep pozdrav!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede štumfov, kupi kake Lorpen štumfe (recimo v Iglu sport), boš vsaj videl, kaj so štumfi.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
ksz.....

Nehajte prekomerno pit alkohol pa bo. V večini primerov je posledica prekomernega pitja alkohola prekomerno potenje nog.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
ksz.....

Nehajte prekomerno pit alkohol pa bo. V večini primerov je posledica prekomernega pitja alkohola prekomerno potenje nog.

ne-ne-1.gif

V mojem primeru to ne drži.

Verjetno nikoli nisi kontroriral material na gradbišču. Moja domena je beton, torej je treba mnogokrat splezat na kakšno hruško, dodati kakšne dodatke,... Nonstop pa letam po gradbiščih sem in tja, ker se itak vedno dela hkrati na 10 koncih. Verjetno ni odveč podatek, da kak dan prevozim več kot 300 km po/okoli LJ.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Jaz sem kupil gojzdarje pri Zavas mislm da so bli okol 150€ z zaščitno kapco sam so me po parih dneh začel žulit v prste tam kjer je rob zaščitne kapice. Sedaj imam ene od planike ki jih sicer uporabljam tudi za v hribe + hribovske nogavice. S tem nisem imel nikoli problemov

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jst bi takole predlagal: 1. kupi tekaške zračne nogavice 2. zjutraj pred šihtom nasuj v nogavice tale puder 3. ko prideš domov, bodi ostali del dneva bos - zelo pomembo! 4. po šihtu vsaj 2x umij noge 5. dokler glivice ne izginejo in še cca 14dni po tem, poskusi s kremo canesten.

Good luck!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Canesten ne bi ravno nanasal na taksne noge, ker je ze tako precej skodljiv in se ga maze v izjemnih primerih
crazy1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jst sem mel podobne težave, sem šel hladno v lekarno, kupil canesten in puder in po zgornjem postopku rešil zadevo. Farmacevtka me o nevarnostih kreme ni seznanila. Bi me pa morala, če pravš, da je škodljiv. Aja, kateri pa so ti izjemni primeri, ko se maže s to kremo?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Canesten ne bi ravno nanasal na taksne noge, ker je ze tako precej skodljiv in se ga maze v izjemnih primerih
crazy1.gif

Skodljivost Canestena, Izjemni primeri? Prosim ne palamudi.

Mogoce si imel v mislih Locasalen, ki je kortikosteroid in ne antibiotik(antifungik). Pa se ta ni nic posebnega.