Obstajajo kreteni, ki ne znajo vozit!

stm

Pripravnik
19. jul 2007
49
0
6
Danes. Vojkova. Peljem proti centru. Nasproti se mi zaleti strokovnjak v temni laguni (LJ T7-52U), ki se razvršča levo, še preno ima pas za zavijanje levo proti stadionu in mi ga malo obdrsa.

Naredim krog po vzporedni cesti in ga dobim glih na pasu za zavijanje levo - prvi v vrsti (gužva).
Mu rečem, da mi se mi je zaletel.
"A v špegu," pravi.
Pravi, da se mu mudi... Sem mu rekel, da če ne pride nazaj na parkirišče, da bom poklical policijo...
Mu je blo vseeno... Pol se nisem odloču za klicat policijo, ker bi mel še več sitnosti - verjetno mogu vzet dopust, da bi šel še na kakšno obravnavanje...

stm

Pripravnik
19. jul 2007
49
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Kaj ti je strupal vse ?

Predvidevam da to pomeni, kaj mi je uničil...
Praskice so male, samo gre za princip...
To je zame pobeg iz kraja nesreče...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja skoraj si zadel izraz...
grin1.gif

Moral bi poklicat policijo, sploh če maš novejši avto...

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
136
63
okolica mesta
Za njim bi pelal in poklical policijo, pa bi ga že prestregli nekje, teb nebi bilo nič treba, samo voziš za njim
smile-1.gif
. Tako situacijo sem imel sam lani in se je policija hitro zorganizirala in so ga ustavili. V enem tednu sem imel porihtan avto on je dobil pa še kazen bivših 100k sit, ker je zapustil kraj nesreče.
Na licu mesta so naredili zapisnik, vsak je rekel kako se je zgodilo. Po tem mi ni blo treba nikamor hodit, je vse zavarovalnica in policija porihtala
smirk-1.gif

Zdaj pomoje nimaš več kaj prčkat on je pa verjetno prasko že spoliral...

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Drugič si zapomni registrsko in takoj kliči policijo. Lovijo ga naj kar oni, ti moraš vendar voziti po predpisih
aplauz.gif
.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Ne smejo ga loviti. To je prepovedano...
hysterical-1.gif
Lahko ga prosijo, če ustavi in to je to.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma brez veze klicat policijo..., moj primer: lani poleti mi je na eni lokalni cesti po sredi pripeljal ata pri osemdesetih, trčila sva z ogledali, njemu je odletelo, meni je pa steklo počilo, jaz takoj ustavim ata po 100 metrih.

Tukaj se pa začne, jaz njemu "jah nič dajte mi 10.000 sit pa je", on pa meni, da sem jaz po sredi peljal..., (jaz sem šel tako skrajno desno, da sem z desnim ogledalom zadel ob drevo, ko sem ustavljal) in tako se prerekava enih 10 minut, nakar mu predlagam, da se skupaj zapeljeva na policijo (300m stran).

Ata se ni hotel peljat z menoj in je šel peš..., na policiji razložimo situacijo

skupaj gremo na "kraj zločina", kjer vse premerijo in napišejo plačilni nalog ateju...

Med tem, ko so oni merili, je oča kar s svojim metrom skakal po cesti in se kregal s policaji
smile-1.gif
, jaz sem pa mirno stal in si mislil brez veze se kregat s starim, špegu si bom pa sam plačal..., koštalo me je cca. 12.000 sit na uradnem servisu.

Zdaj pa najbolj zanimiv del..., čez dva meseca dobim vabilo od sodnika za prekrške, da naj se dne tega in tega zglasim pri njemu, kot priča proti ateju...

Vmes sem šel na morje in čisto pozabil na zadevo, nakar me nekega oktobrskega jutra ob 5:00 pridejo polcaji iskat, z nalogom za prisilno privedbo k sodniku, celo bajto so dvgnl u luft in gremo..., od 5:00 do 8:00 sem čakal v samici na policiji, ker sodnik začne delat ob 8:00.

Ob 8:00 me odpeljejo na obravnavo in me tam tudi pustijo, jaz brez telefona, ker sem ga v naglici pozabil, v službo se nisem mogel javit..., vprašam sodnika, če si lahko sposodim državni telefon, da me nekdo pride iskat.

En cajt me butasto gleda, pol pa prbije, ja sam če ne boste v tujino klical...

Ko sem potegnil črto je bilo takole:

-ogledalo 50€

-prisilna privedba 50€

-kilometrina policajev 30€

Nič kriv, nič dolžan, uničen dan, matr mi je blo nerodno ..., tako, da za take malenkosti se ne obremenjujte, ker vas pravica lahko drago stane.

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
850
113
meni je bil zanimiv junak v modrem cliu včeraj, ki se je vozil po zunanjem pasu žalskega rondoja, z vklopljenim desnim smerokazom, zavil pa je šele na tretjem izvozu. čudno, da se nihče ni počil v njega

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
sam osebno nevem ce bom se kdaj klical policijo sploh..

poleti sta mi 2 mozakarja vlomila v bajto, posnela jih je kamera, ravno tako njihov avto z registrsko. se dobro da sm se zbudu in sta se usrala
smile-1.gif
uglavnm, ucer sm dobu iz sodisca, da sta oproscena ''poskusa veliki tatvine'' in da sploh nista vedla da vstopata v stanovanje. bejzbol palca pa kolena polomt.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.733
5.896
113
Jaz bi na licu mesta klical policijo, že zaradi principa. Budale je potrebno po denarnici vdarit, drugače si ne zapomnijo. Kazen za pobeg iz kraja nesreče pa ni mala !

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja in kako dokažejo kdo ni vozil po svoji špuri/polovici?
confused-1.gif
.....valda bota oba trdila da sta vozila po sovjem pasu ...... drugače pa se ravno zaradi tega splača met zavarovana stekla, ni nobenih komplikacij

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Sem imel podobno situacijo pa sta prišla dan prej dva policista na dvorišče, vsa familija zunej debelo gleda kaj se dogaja pa mi pove da če jutri ne pridem na policijo sam me prideta iskat hehe. Mi je bilo pa ful čudno, ker do takrat sem imel same slabe izkušnje z njimi tokrat so me pa pozitivno presenetili
aplauz.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
meni je bil zanimiv junak v modrem cliu včeraj, ki se je vozil po zunanjem pasu žalskega rondoja, z vklopljenim desnim smerokazom, zavil pa je šele na tretjem izvozu. čudno, da se nihče ni počil v njega

Pravkar sva se s sodelavcem pripeljala s kosila. Črn Peugeot 307, babnca notri. Že ko se je pri Harvey-Normanu vključila na Letališko je čakala čakala čakala (fraj), potem pa potegne ravno pred naju in počasi pelje po letališki, zavija noter za Emporium, seveda zamuja ker neki brska po sovoznikovem sedežu. potem pa do rondoja, tam desno mimo Milleniuma, potem pa v rondoju pri Atlantisu da levi smerokaz, čudno cukne v levo avto, v tem trenutku si mislim "pa ja ne bo...." in zavije LEVO!!! K sreči je bilo dokaj malo prometa, da so jo vsi opazili in se ustrezno ustavili...
Mislim ko ena kokoš brezglava...

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Danes zjutraj Celjan v belem cliu rutinirano zapelje iz smeri Mengša v rondo pri Šenčurju z vklopljenim desnim smernikom, in v tistem momentu rečem: tale bo šel kar lepo naravnost.
cheer.gif