Ok... npr. pošten opis tukaj http://www.kemoplast.si/Talne-obloge/10/vinilne-talne-obloge ampak še vedno mi ni jasno kako se ta zadeva razlikuje od laminata?
Ker?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vinilne plošče nebi dal v bajto pa če mi šenkajo. Parket je še vedno zakon.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ko si že omenil kvaliteten laminat.... pred dnevi sem stal v Bauhuasu in gledal laminate in cene... 50€/m2, 60€/m2 in tudi gor... pa me zanima kje je prednost tega da se odočiš za kvaliteten laminat ko pa dobiš gotov parket za 20€+/m2, potegneš izravnalno maso, ter zadevo na klik prilepiš in je ipak parket ki ga lahko 3x brusiš? Torej zakaj ljudje posegajo po dragem laminatu? Štekam da šparaš in kupiš laminat za 4-5€/m2 ki si ga po možnosti na klik še sam položiš in ko se ga naveličaš kupiš zopet drugega za tak denar, ampak drag laminat, čemu? LP
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ker?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ko ti bodo šenkali pa le javi, pridem iskat, razen če me prepričaš da je sranje.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hehe zdaj mi je kliknilo da očitno tudi nihče od vas ne ve kaj je to vinil oz. kaksna je razlika med laminatom in vinilom. Pač očitno je vinil IN in to je to
Tehtni argumenti me vedno prepričajo.Citat:
Sam imam klasičen parket.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hehe zdaj mi je kliknilo da očitno tudi nihče od vas ne ve kaj je to vinil oz. kaksna je razlika med laminatom in vinilom. Pač očitno je vinil IN in to je to
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ker?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ko ti bodo šenkali pa le javi, pridem iskat, razen če me prepričaš da je sranje.
Sam imam klasičen parket. Drugod vidim to plastiko in je tako kot da bi prišel v kakšno halo. V tem je razlika med parketom in plastiko.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
od tega je napisanega malo morje, tudi na tem forumu, poglej malo. Za pošlatat bo pa treba izza računalnika.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
od tega je napisanega malo morje, tudi na tem forumu, poglej malo. Za pošlatat bo pa treba izza računalnika.
Ti tudi???