Če se prav spomnim, sem od ytonga v Jagru najceneje dobil. Vprašaj na ytong facebook strani, kje bi se ga v tvoji okolici dobilo. So zelo hitro odzivni, pa tudi kak nasvet za delo z njim dobiš brez problema.Pbutec , kje si pa kupil multipor? Sem klical v bauhaus MB in tam pravijo, da ga nimajo... Sem klical tudi Kalcer, pa se mi noben ne javi...
Kje bi v MB lahko kupil multipor plošče?
Take stvari ne išči v bauhausu. Veš da ni najcenejši kvaliteta pa se plača povsod enako? Trgovine z gradbenim materialom, tam dobiš željeno. Zakaj pa ne lepiš stirodur?Pbutec , kje si pa kupil multipor? Sem klical v bauhaus MB in tam pravijo, da ga nimajo... Sem klical tudi Kalcer, pa se mi noben ne javi...
Kje bi v MB lahko kupil multipor plošče?
No no, tukaj ga pa serješ. Siporex lepilo lahko s špohtlam razbiješ kvalitetno fasadno lepilo pa še s kladivom težko razbiješ.Fasadno lepilo je precej bolj krhko od bele lepilne malte za siporeks.
Ravno včeraj sem nabavil siporeks, zato bom zdaj delal s siporeksom...
Torej, s čim naj zalepim vogalnike ? S fasadnim lepilom ali lepilom za siporeks?
Primerjava z Röfix IA 622? (če slučajno poznaš)Meni osebno Baumit ProContact fasadno lepilo je top, pa cenovno ni ne vem kako drag cca 9-10€.
Primerjava z Röfix IA 622? (če slučajno poznaš)
Tudi odlicno lepilo.Primerjava z Röfix IA 622? (če slučajno poznaš)
Imam podoben primer, potrebna izravnava betonskih stopnic, na katere bi potem lepili parket z zobom (so zelo strme).
Poglej priponko 76836
Ali je vredu, če nastavim stopnice tako, da kar s perlfixom prilepim knauf plošče na lica, jih s tem poravnam višinsko zamejim pohodni del, kamor bi nato vlil samorazlivno izravnalno maso do zastavljene višine vsake stopnice?