Citat:
Uporabnik lanos pravi:
hmmm.. ... bi prej rekel, da je okol špalet slabo narejeno.
Me pa zanima, o teh termo kamerah. Kakšni osnovni modeli. Kje , pa kolk , pa tak dalje....
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ali lahko "vidiš" kritična mesta tudi preko IR filtra za foto objektive?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Tut to sem že naredil, preden je nazadnje pršu majster
Slika najbolj hladnih delov na oknu. Sklepam da tu toliko piha, da se mrzel zrak nabira še po kotu stene... Drugje v stanovanju tega ni:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Me pa zanima, o teh termo kamerah. Kakšni osnovni modeli. Kje , pa kolk , pa tak dalje....
To težko rečem, ker sem kupil stanovanje ko je bila zadeva fertik... Ampak glede na to, da je cela bajta precej OK narejena, vključno z materiali, ne vem, če bi šparal na purpenu
Glede kamere. Sam sem si sposodil GSM Caterpilar S60, ki ima FLIR termo kamero. Za takole zadevo čisto ok...
noo... ne gre se za to, da je šparal purpen. Predvidevam da je pri špaletah. Se zgodi lahko, da je samo pri enem oknu pozabil kje pofilat. Nenamensko.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
To težko rečem, ker sem kupil stanovanje ko je bila zadeva fertik... Ampak glede na to, da je cela bajta precej OK narejena, vključno z materiali, ne vem, če bi šparal na purpenu
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Opažam, da še pri nekaterih oknih pihlja. Očitno je vključena v ceno rekuperacija?!
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Piha med stikom okvirja in špaleto.
Očitno premalo purpene kjer je bil stik bolj tesen?!
Pri tej špranji pa se vidi zunanja svetloba...
Kaj si imel to za ene šalabajzarje
Mrzel zrak po dosedanjih fizičnih dognanjih ne preskakuje lufta in rine navzgor v kotCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Slika najbolj hladnih delov na oknu. Sklepam da tu toliko piha, da se mrzel zrak nabira še po kotu stene... Drugje v stanovanju tega ni: