Nuvi 760

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Preboot sta samo dva,tega v katerega ti očitno ne uspe in tisti preko ikone za baterijo.
Webupdater in updater sta dva različna programa.
Updater.exe ti odpre okno v katerem daš piko pred usb in nato ko nuvija spraviš v preboot ti zraven usb napiše nuvi 7 series in stisneš OK za flešanje.
Si delal z updater.exe ali si ves čas zaganjal webupdater?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Updater.exe mi mi nuvija ne vidi,ker ne morem vpreboot.Z webupdaterom sem si po formatiranju naložil datoteke in nadgradnjo z interneta

ali ima kdo mogoče backup narejen in mi ga pošlje

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Backup ti ne bo nič koristil,če bi pa rad probal pa na nuviju pusti samo mapo Garmin in v njej garmindevice.xml in zaženi webupdater in ti bo preneslo vse kar ti manjka na nuviju.

Če ti webupdater najde nuvija potem boot.bin ni poškodovan in ti mora updater brez težav najti nuvija,je pa res da se boš moral malo poigrat in najt pravi trenutek kdaj moraš zaklenit zaslon da ti ga bo prepoznalo.

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Naredilo preboot ;nuvijamoraš zaklenit prej ko se prikaže napis.
Še vedno pa mi ne dela glas na nuviju

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
ne vem ker nuvi je od tasta mi ga je dal na test,ker se mu je ugašal,uporablja pa ga po večini s slušalkami(z motorjem)

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Vprašaj ga - zna namreč biti, da so ob menjavi baterije "pozabili" priklopiti zvočnik in imaš hardware in ne software problem.
wink-1.gif

Pa v "mešalnik" (ikona za zvok) poglej - da ni tam kakšnme prav "posebna" nastavitev.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Preveri,če imaš slučajno obkljukan FM nekje je pod zvočnimi nastavitvami.
Če ga imaš ga odkljukaj in se ti bo omogočil zvok.
Mislim,da je na prvi strani pod zvok možnost FM nisem pa siguren in je potrebno obvezno izbrisat kljukico pred FM.

p.s.
Očitno bo počasi potrebno dodat v Garmin wiki še za vsako serijo posebej kako se pride v preboot,ker vmes pozabimo.
@bor
Prst si dal v levi zgornji kot ekrana in si potem takoj zaklenil zaslon ali si še malo počakal?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
pri zaprtem in povezanem nuviju na PC držal prst v levem zgornem kotu in na nuviju stikalo v pozicijo on (in takoj še preden se prikaže napis garmin ) zaklenil zaslon.

Zvočnik je fizično priklopljen,sem nuvija odprl.

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Ni kljukice,če kljukico daš dela preko radija v avtu,glas dela tudi preko slušalk,samo preko zvočnika ne dela

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bor pravi:
Naredilo preboot ;nuvijamoraš zaklenit prej ko se prikaže napis.
Še vedno pa mi ne dela glas na nuviju

To se mi je zgodilo na modelu 760. Zadevo sem v garanciji vrnil in napisal, da ne dela zvok. Poslali so povsem novega nazaj, ki je šel v prodajo.

Možno da se je kaj pregrelo, ni pa nujno.

Tudi na 765 mi je zvočnik nehal delati, vendar se je streznil po par minutah (najbolj vroč dan leta 2010 je bil)
smile-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
jaz mu lahko pošljem,vendar šele 24.8,ker sem na dopustu v tijini in imam dat zraven,naj mi pošlje ZS,če bo rabil po tem datumu

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Mam jaz backup svojga nuvija 760....mu pošljem ZS za mail