nuvi 350 mnenje

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Zanima me vaše mnenje o tem garminu.
Imam ga že par let in ko spremljam tale podforum se mi zdi, da sem počasi že kar za luno...
Po drugi strani pa se mi zdi (ob dodatni SD kartici za spomin) še vedno zelo uporabna zadeva. Imam tudi TC sprejemnik zraven. Baterija še vedno zdrži 4ure uporabe. Niti enkrat se mi ni pokvaril ali me pustil na cedilu. Update - i za napravo so na voljo ipd.
Tako da me zanima, kaj si mislite - ali je zadeva še vedno aktualna za navigirat po evropi ali se vam zdi, da jo je čas že povozil in naj menjam za kaj novejšega?
Predvsem to sprašujem v tem duhu - ali se bodo stvari začele kaj drastično spreminjat in 350ka ne bo več kos tem spremembam ipd ipd...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.636
2.682
113
še v SLO - ampak komaj
?? in kaj naj bi se spremenilo, kar tvoja 350tka ne bi zmogla??

dokler dela in jo boš futral z aktualnimi kartami bo še vedno izpolnjevala svoje osnovno poslanstvo - navigiranje (si pa prikrajšan za kake "priboljške" - 3D stavbe ipd.kar pa tudi novi "enostavni" Garmini nimajo)

edino kar se lahko zgodi je da popadajo vsi GPS sateliti (al pa nam ameri zaprejo pipico) - pol pa tud novi GPSji ne bodo delali
evil.gif
(pa ne zdaj da EU pripravlja Galileota - to še bo trajalo)

I

Izbrisan uporabnik #488

Še vedno je uporaben, novi Nuviji nimajo nič bostveno novega, tudi vmesnik je zelo podoben.
Karte pa bodo tudi še delale nekaj časa, razen če ti zatikajo..

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Sam imam Nuvija 300 in sem pred nekaj meseci kupil Nuvija 1200 za fotra. Uporabniški vmesnik je malo lepši, ampak tudi manj pregleden po mojem (menuji). Ob navigaciji je slika bolj tekoča, imaš tudi izbiro katero informacijo ti prikazuje namesto ure prihoda in mislim da prikazuje tudi trenutno hitrost. Skratka, ima določene prednosti ampak tudi določene slabosti, recimo mene zelo moti priključevanje kabla v napravo, namesto v stojalo.
Poišči temo o novi Nuvijih 1200/1300, sem tam malo več napisal, pa se ne spomnem več na pamet vseh razlik
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem imel nuvi 300 okoli tri leta, zdaj pa imam nuvi 1350 in mi je žal, da sem menjal. Na nuvi 300 ni bilo nobenega zatikanja kart, naložile so se tudi v parih sekundah, avtopolnilec je bil lahko vseskozi v stojalu, posodobitve so bile na voljo. V glavnem, če nimaš želje po večjem ekranu in kakšnem dodatnem bonbončku, potem ne kupuj druge navigacije.

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
Pozzzzzzz
imama nuvi 350 že tri leta vedno nove karte in posodobitve pa dela ko urca nikoli še mi ni zamrznil
pa še baterija zdrži dobre tri ure b.p,v glavnem za pohvalit,
pred kratkim sem kupil novega nuvi 1490T in nisem zadovoljen tako kot z 350,vse dela se mi zdi
bol počasi zamzno že par krat nove karte in posodobitve najnovejše in ni to to kar sem pričakoval
za teh 260€ je pa res da je zaslon skoraj enkrat večji in baterija zdrži do 3 ure pa konec.
350 je zakon vsaj za mene.

19. jul 2007
2.888
1.605
113
Imam 3 leta nüvi 350, dela brez problemov, imam se vedno gor originalne karte in "nadgrajene karte" na SD kartici. Dela brez problemov, včasih ga posodim sestri in sem si potem sposodil nuvi 1350 od brata. Nic omembe vrednega.

Jaz osebno ne bi menjal, brez potrebe. Edino kar je motece je antena, ki je malo nerodna, sem pa imel občutek da lovi signale boljše od 1350.